Sari la conținut

Horoscop rune 11-17 martie 2024 cu Mihai Voropchievici. SĂPTĂMÂNA ABUNDENȚEI pentru EI

numerolog
sursa foto: arhiva doctorul zilie
horoscop rune

Horoscop rune 11-17 martie 2024 cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog a realizat predicțiile pentru săptămâna viitoare, emițând avertizări pentru Pești. Cu toate acestea, unii nativi vor avea parte de o săptămână fenomenală!

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul săptămânal la AstroFanatik.

Horoscop rune 11-17 martie 2024 cu Mihai Voropchievici. Berbec

Berbecul, deschizătorul horoscopului, are o surpriză! Berbecii au parte de Wunjo! Ei sunt cei mai norocoși, așadar. Pentru ei va fi o săptămână deosebită. Toate lucrurile se rezolvă pozitiv. Au de câștigat pe toate planurile. Soarta ține cu ei în fiecare zi a săptămânii.

Horoscop rune 11-17 martie 2024 cu Mihai Voropchievici. Taur

Taurii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să fie extrem de prudenți cum acționează, ce vorbesc, cum manipulează banii. E o săptămână cu prudență maximă. Trebuie să fie atenți la neatenție.

Horoscop rune 11-17 martie 2024 cu Mihai Voropchievici. Gemeni

Gemenii se înconjoară de simbolul necunoscutului. Se învăluiesc într-o aură de mister și sunt greu de decodat. Sunt mai ursuzi, mai mofturoși, mai supărăcioși. E bine să fie lăsați în pace și să nu fie necăjiți, să stea cu gândurile lor, în comuniunea lor cu Dumnezeu.

Horoscop rune 11-17 martie 2024 cu Mihai Voropchievici. Rac

Racii au o călătorie. Trebuie să se pregătească să își facă bagajele, căci aventura este pusă deoparte, pentru ei! Poate fi una pe o distanță mai lungă.

Horoscop rune 11-17 martie 2024 cu Mihai Voropchievici. Leu

Leul trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore chiar de la începutul săptămânii. Nativii de foc au parte de schimbări pe bandă rulantă, chiar și dacă nu și le doresc.

Horoscop rune 11-17 martie 2024 cu Mihai Voropchievici. Fecioară

Fecioarele pot găsi, în sfârșit, răspunsul sau rezolvarea problemei care le frământă. Condiția e să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Fără sinceritate nu se găsesc soluții, însă Fecioarele au fost mereu sincere, așa că nu le va fi greu.

Horoscop rune 11-17 martie 2024 cu Mihai Voropchievici. Balanță

Balanțele sunt sfătuite să aibă răbdare. Să nu forțeze mâna norocului deoarece toate surprizele plăcut sunt doar pentru cele care știu să aștepte.

Horoscop rune 11-17 martie 2024 cu Mihai Voropchievici. Scorpioni

Scorpionii au o perioadă în care sunt gata de bătălii furtunoase. Vor să se bage în tot felul de dispute. Au multe de rezolvat și sunt foarte nervoși. Runa le spune să rămână calmi, căci doar așa se va aranja totul în favoarea lor. Nu e nevoie să iște discuții aprinse nicăieri.

Horoscop rune 11-17 martie 2024 cu Mihai Voropchievici. Săgetători

Săgetătorii vor primi vești bune. S-ar putea să primească și un cadou surpriză sau o sumă importantă de bani. Și eu sunt norocoși, se pare, în săptămâna ce vine.

Horoscop rune 11-17 martie 2024 cu Mihai Voropchievici. Capricorn

Capricornii vor primi un mesaj și e bine să fie pregătiți să îl recepționeze. Nativii de pământ, în intervalul 11-17 martie, sunt pe continuă comunicare, pe multe mesaje.

Horoscop rune 11-17 martie 2024 cu Mihai Voropchievici. Vărsător

Vărsătorii au simbolul dragostei. Ceva nou, fierbinte, apare în calea lor. Se îndrăgostesc, iar pentru ei iubirea e oricum la ordinea zilei.

Horoscop rune 11-17 martie 2024 cu Mihai Voropchievici. Pești

Peștii și-au propus să se mute din casă sau de la locul de muncă. În tot cazul, vor acționa foarte bine într-o problemă care îi preocupă. Nu au de ce să își facă niciun fel de grijă. Astrele au făcut totul ca orice ar alege să fie decizia cea mai bună.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel