duminică, noiembrie 27, 2022

Horoscop RUNE 13 noiembrie. Viața acestor 4 zodii se va schimba la 180 de grade

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – KENAZ: Kenaz este runa luminii si a cunoasterii. Runa apare in aceasta etalare drept inversata, fapt ce reprezinta o faza de bezna a mintii sau de ignoranta.

Fie ca nu esti in stare sa obtii informatia necesara, fie informatia este tinuta departe de tine.

In faza de intuneric exista frica dar tine minte ca intunericul nu inseamna izolare. Si prietenia si confortul iti sunt disponibile chiar daca nu le vezi imediat. Din intuneric poti cauta mai puternic lumina.

Te-ar mai interesa: Neti Sandu: Acești nativi vor intra la cheltuieli ...

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – Mannaz : Daca ti se pare ca exista un inamic in afara ta, el e doar o reflectare a celui din tine care nu iti permite sa te dezvolti si mergi mai departe.

Identifica-ti acest sabotor intern si negociaza cu el ca sa afli ce vrea de la tine, de ce nu te lasa sa fii fericit. Poate ca este un aspect al tau din trecut bazat pe o frica din copilarie si il poti invinge prin tot ceea ce esti tu acum.

Fii sincer si impartial atunci cand discuti cu propria ta persoana.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – PERTH (cu fata in sus). Va incepe un nou capitol in calatoria ta prin viata. Oricum, asta poate insemna, precum intr-o carte, ca e nevoie sa se inchida unul ca sa poata incepe urmatorul.

Te-ar mai interesa: NU mai vrea să primească refugiați din Ucraina, do...

Este o vreme in care sa te bazezi pe abilitatile si cunostintele tale ca sa obtii cel mai mare succes de la noul inceput. Nu te baza numai pe destin ci si pe judecata ta.


ETALARE RUNE pentru RAC

Runa etalata – Thurisaz: Aceasta runa simbolizeaza conflictul. Tradusa literal, ar insemna “Gigantul” si semnifica distrugerea si apararea. Poate ca te afli intr-un conflict in care trebuie sa arati ca esti puternic. Acest conflict poate aduce o transformare, dezvoltare personala. Pentru cupluri, cartea sugereaza tensiune sexuala, zic runele potrivit Sfatul Părinților.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din pliculețele de ceai. Sigur NU...

ETALARE RUNE pentru LEU

Runa etalata – URUZ : Runa germanica Uruz semnifica putere, tarie, finaluri si noi inceputuri si este asociata cu principiile masculin-feminin ce se imbina armonios intr-o fiinta.

Aceasta runa transmite faptul ca vechiul trebuie sa moara ca sa faca loc noului dar ca ce ramane in urma vechiului va fertiliza solul pentru un nou inceput.

Ti se cere sa inveti sa te adaptezi fluxului natural al vietii, sa dai dovada de tarie in acest sens precum vitejii vikingi de odinioara care stiau si respectau aceste principii.

Te-ar mai interesa: Ceai pentru vezica hiperactivă. Nu are nicio contr...

ETALARE RUNE pentru FECIOARA

Runa etalata – Berkana : Acesta este un moment plin de entuziasm pentru noi inceputuri. Aventuri proaspete. Energie si activitate. Ai plantat semintele iar recolta este pe cale sa apara.

Nu te astepta la recompense chiar immediate pentru eforturile tale. Invata din experiente. Lasa trecutul sa ramana in trecut. Este si o perioada buna pentru reinnoire spirituala.

Elimina orice conceptii interpretate gresit. Accepta idei noi.

Te-ar mai interesa: 27 noiembrie, zi de mare sărbătoare! Ce NU este bi...

ETALARE RUNE pentru BALANTA

Runa etalata – Gebo: Poti primi un dar sau poate urmeaza o cerere in casatorie. Nu este exclusa nici oportnitatea de a face o prezentare care sa aduca beneficii romantice sau materiale.

ETALARE RUNE pentru SCORPION

Runa etalata – Isa : Runa iti transmite sa nu fii nesatisfacut de tine sau de destinul tau. Ce se intampla acum in viata ta este o perioada naturala si necesara.

O situatie iti permite sa inveti dezvoltarea proceselor vietii, in anticiparea urmatoarelor etape de renastere. In acest timp, invata sa iubesti perioadele dure dar minunate ale vietii.

ETALARE RUNE pentru SAGETATOR

Runa etalata – KENAZ: Ken este runa luminii si a cunoasterii, ce alunga intunericul si ignoranta si arata adevarul ascuns.

Runa aceasta aduce in fata si imaginile de prietenie si confort in viata ta. Runa iti anunta lumina venita din inspiratie, lumina venita din imaginatie si este un far in orele de intuneric.

ETALARE RUNE pentru CAPRICORN

Runa etalata – Othila: Othila iti indreapta atentia catre casa ta, pamanturile tale, comunitatea din care face parte, care iti defineste identitatea.

Othila iti transmite mesajul ca ai o datorie, o responsabilitate si chiar ar trebui sa te simti mandru de cei de dinaintea ta, de istorie si viitor, de onoarea si munca lor asidua. Othila a venit sa-ti readuca aminte de trecutul tau si de cat de maret poti deveni.

ETALARE RUNE pentru VARSATOR

Runa etalata – PERTH (cu fata in sus). Bucura-te de calatorie. Urmeaza vremuri fericite si placute, nu vremuri in care sa te agati de ce a fost in trecut.

Vechile fapte bune vor fi recompensate si recunoscute. Lucrurile ascunse vor iesi la suprafata, aducand cadouri neasteptate.

ETALARE RUNE pentru PESTI

Runa etalata – SOWULO (cu fata in sus). Sowulo indica faptul ca acum esti o persoana careia ii place sa detina controlul. Este momentul sa dai drumul la o parte din acest control si sa ai timp pentru tine insuti, in loc sa te tot ingrijorezi pentru toate lucrurile pentru care nu ai deloc control.

Ai nevoie sa ii lasi pe altii sa isi gaseasca propria lor cale, sa faca propriile lor greseli si sa invete din ele. Nu poti fi adapost pentru ei pentru totdeauna.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private