marți, mai 30, 2023

Horoscop RUNE 17-23 Aprilie. Mihai Voropchievici, numerolog, a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă. Săptămâna Luminată vine cu surprize pentru anumiți nativi.

„Berbecii sunt preveniți că vor susține o mică bătălie, dar nu trebuie să fie îngrijorați. Tot ei vor câștiga în mod sigur. Au suficiente argumente și anduranță pentru a trece peste orice obstacol în perioada care urmează.

Te-ar mai interesa: Semne prevestitoare de Alzheimer care apar cu apro...

Taurii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore, cât se poate de repede, poate chiar pe 17 aprilie sau 18 aprilie 2023. Viața lor poate să cunoască ceva nou, inedit. Schimbările sunt, evident, unele benefice pentru nativii de pământ.

O parte din Gemeni, cei care nu sunt prea prevăzători, sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să fie extrem de prudenți. Trebuie să fie atenți la tot ce înseamnă hrană, aliment sau la băutură. Le poate da niște bătăi de cap orice exces.

Racii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile care îi frământă, mai ales cele legate de trecut. Să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună decât cea precedentă.

Te-ar mai interesa: Cum arată negii cancerigeni din zona intimă. Medic...

Leii intră pe o săptămână de protecție divină. Sunt protejați de forțele superioare. Tot ce este rău, toate gândurile sau forțele negative stau departe de ei din 17 până pe 23 aprilie.

Horoscop RUNE 17-23 Aprilie

Horoscop RUNE 17-23 Aprilie. Fecioarele au o săptămână de dragoste. Au primit simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional. Sunt deschise să cunoască persoane noi. Inima lor va bate puternic.

Te-ar mai interesa: Medic renumit: Diabetul poate fi un prim semn care...

Balanțele primesc un sfat foarte bun. Trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la locul de muncă.

Scorpionii au o rună care le spune că e o certitudine că o persoană care se gândește la ei le va trimite un cadou minunat. Așadar, dacă există o persoană în viața lor de la care aveau așteptări, acestea pot fi îndeplinite. Sau… cine știe, s-ar putea să fie surprinși cu un cadou fix de la cine nu sperau.

Te-ar mai interesa: Ce cauzează umflarea picioarelor și a gleznelor? P...

Se anunță un adevăr important

Pentru Săgetători, se anunță un adevăr important, adevăr care le poate marca sau schimba viața. Odată intrați în posesia acestui adevăr important, nativii de foc vor deveni mai puternici, mai atenți la tot ceea ce fac. Vine o schimbare mult dorită de ei.

Capricornii au parte de cea mai mare surpriză în Săptămâna Luminată. Au runa succesului, Wunjo! Sunt protejați total, câștigători pe toate planurile. Pentru ei nu există nimic negativ. Nu trebuie să mai spere că vor reuși, runa le transmite că vor avea succes 100% pe toate planurile. Forțele benefice sunt de partea lor pe toată durata celor șapte zile care vin.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Topul celor mai bune alimente pentru...

Vărsătorii au două opțiuni: să își schimbe locul de muncă, să găsească unul mai bun, dar la fel de bine și cei care vor să își cumpere o locuință sau să se mute în altă chirie. Cei care nu au găsit până acum locuința potrivită lor, în Săptămâna Luminată dau de ceva pe gustul lor.

Peștii să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante”, a spus Mihai Voropchievici, pentru Fanatik.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private