vineri, iunie 2, 2023

Horoscop RUNE 27 Martie- 2 Aprilie. Mihai Voropchievici, numerolog, a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă. Este o săptămână plină de mesaje pentru anumiți nativi.

„Berbecii vor afla foarte curând un adevăr important care le va marca viața sau, pur și simplu, le-o va schimba. Atenție la ce ați făcut anterior!

Taurii primesc un mesaj. E o săptămână plină de mesaje scrise, vorbite sau puteți primi mailuri. Trebuie să vă pregătiți să-l recepționați. Dacă știu să analizeze acel mesaj, aparent misterios, vor avea mult de câștigat.

Te-ar mai interesa: Cancerul la gât poate fi provocat de un virus. Pet...

Gemenii au o perioadă în care li se recomandă să aibă forță, putere și tărie, pentru că au de trecut peste momente mai anevoioase, cu încărcătură mai puțin pozitivă.

Racii dau lovitura și se produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Este săptămâna în care un mare vis poate deveni realitate. Succesele se țin de ei!

Leii sunt protejați de Dumnezeu. Se vor simți în siguranță în fața forțelor malefice care îi înconjoară în Univers și în fața gurilor clevetitoare, a oamenilor invidioși și frustrați care le vor răul”, a spus Mihai Voropchievici, conform Fanatik.

Te-ar mai interesa: Ce simți când ți se înfundă arterele. Semne de ala...


„Nativii de foc dau lovitura pe toate planurile”

Horoscop RUNE 27 Martie- 2 Aprilie. „Fecioarele vor trebui să se pregătească să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere în planul disponibilităților fizice și pshice. Nativii de pământ vor avea ocazia să facă lucruri pe care le-au tot amânat. Este un moment bun pentru ei, în oricare zi din săptămână, să își dea un restart benefic.

Balanțele au o săptămână în care pot declanșa uraganul, o bătălie furtunoasă, o dispută, dar runa le spune să rămână calmi. Totul se rezolvă dacă apelează la răbdare și calm.

Te-ar mai interesa: Analize de rutină care pot salva vieți. Medic: ”În...

Scorpionii sunt anunțați că trebuie să își mobilizeze forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate și la serviciu. Numai așa vor triumfa. Au de muncit puțin, dar eforturile lor nu vor fi deloc în van!

Săgetătorii sunt norocoși prin runa extrasă Wunjo! Nativii de foc au o săptămână în care dau lovitura pe toate planurile. Este una din săptămânile lor de aur!

Te-ar mai interesa: Ce simți când inima nu primește suficient sânge. S...

Capricornii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore. Urmează 7 zile pline de noutăți, de momente care le pot schimba viața în bine, desigur!

Vărsătorii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecute, să lase și necazurile în urmă. Dacă se detașează de trecut, vor trăi mai împăcați și mai fericiți.

Peștișorii sunt atenționați că vor primi vești bune. S-ar putea să fie un cadou surpriză sau o sumă importantă de bani. Iată că și pentru Pești veștile sunt cât se poate de bune. Ei sunt, de altfel, în general, răsfățați de astre. În săptămâna 27 martie-2 aprilie 2023, nu ”scapă” de acel dram de noroc cu care au fost hărăziți de la naștere!”, a concluzionat numerologul.

Te-ar mai interesa: Simptome care apar în toate tipurile de cancer și ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private