Sari la conținut

Horoscop RUNE 17-23 iunie. Mihai Voropchievici, vești bune pentru trei zodii. „O săptămână cu fertilitate și belșug”

mihai voropchievici
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
horoscopul săptămânii

Horoscop rune 17-23 iunie. Se anunță o anunță o săptămână fantasctică pentru trei zodii. Mihai Voropchievici dezvăluie că Gemenii, Racii și Leii vor avea parte de câștiguri pe toate planurile, belșug și îndeplinirea dorințelor.

Pe de altă parte, Fecioarele și Săgetătorii sunt avertizați să aibă răbdare, să evite certurile și scandalurile.

Iată care sunt predicțiile runelor făcute de Mihai Voropchievici, pentru toate cele 12 semne zodiacale, potrivit fanatik.ro.

Horoscop rune 17-23 iunie. Berbec- Schimbare extrem de importantă

Berbecul trebuie să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă curând. Cu alte cuvinte, runa îi sfătuiește să fie pregătiți pentru această schimbare care va conta enorm.

Taur- Mobilizare de forțe

Pentru Tauri, runa îi anunță că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la serviciu. Făcând acest lucru vor triumfa.

predictii rune
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Gemeni- Fertilitate și belșug

Pentru Gemeni săptămâna următoare este o săptămână care aduce fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se îndeplinesc.

Horoscop rune 17-23 iunie. Rac- Câștig pe toate planurile

Și nici Racul nu are de ce să se plângă. Acesta are de câștigat pe toate planurile. Runa îi oferă toate lucrurile pe care și le dorește.

Leu- Vești bune

Leul are o săptămână în care primește vești bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză, sau pur și simplu o sumă de bani importantă.

Fecioară- Prudență

Fecioara pe de altă parte are o săptămână mai puțin benefică. E pe o pojghiță de gheață foarte subțire și trebuie să fie prudentă la toate deciziile pe care le ia, dar și la cum acționează.

Horoscop rune 17-23 iunie. Balanță- Mesaj important

Balanța în schimb primește un mesaj dublu. În primul rând trebuie să se relaxeze. Acești nativi stau cu gândul la starea de sănătate a unei persoane dragi. Iar această persoană se bucură de o sănătate excelentă, deci e o săptămână foarte bună. Nu loc de griji sau de alte probleme.

Scorpion- Cadou surpriză

În cazul Scorpionilor sunt așteptate surprize. Cineva se gândește la ei și le va trimite un cadou minunat.

Săgetător- Dispute și certuri

La Săgetător, e a doua săptămână în care e pus pe stârnit uragane, furtuni, dispute. Cel mai bine este să rămână calm pentru ca totul să se aranjeze.

Horoscop rune 17-23 iunie. Capricorn- O nouă dragoste

Capricornul are simbolul dragostei. Pentru acești nativi urmează ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă. Cei născuți sub acest semn zodiacal își îndreaptă atenția către niște lucruri de suflet, poate chiar niște pasiuni.

Vărsător- Adevăr important

Vărsătorii în schimb vor afla un adevăr important care le va marca viața sau le-o va schimba.

Pești- Rezolvarea unei probleme

Peștii pot să găsească răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă. Condiția este să aibă o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel