Sari la conținut

Horoscop rune 2-8 ianuarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Fecioarelor viața voastră se va schimba. Dragi Raci, MARE ATENȚIE

Mihai Voropchievici
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Mesajul saptamanal al runelor

Astrologul Mihai Voropchievici a realizat primele previziuni pentru 2023. În prima săptămână vor fi multe provocări pentru anumiți nativi, dar  vin și câștiguri și bucurii uriașe. Iată care sunt previziunile complete, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop rune pentru Berbec

Berbecii sunt sfătuiţi să se relaxeze. Al doilea sfat: să nu-şi mai facă probleme vizavi de starea de sănătate a unei persoane apropiate, dragi, pentru că e simplu ca bună ziua. Este un pretext ca Berbecul să se ducă să-şi viziteze rudele respective: fie mamă, fie copii, pentru că a fost un pic indolent.

Horoscop rune pentru Taur

În schimb, Taurul spune că este pregătit să susţină o mică bătălie. Dar nu trebuie să fiţi îngrijoraţi, pentru că veţi câştiga în mod sigur. Deci, trece şi se rezolvă.

Horoscop rune pentru Gemeni

Gemenii trebuie să aibă răbdare şi să nu forţeze mâna norocului, deoarece surprizele plăcute sunt făcute pentru acei Gemeni care au răbdare şi nu greşesc, a explicat numerologul la Antena3.

Horoscop rune pentru Rac

Racul e pe o pojghiţă de gheaţă subţire, aşa că atenţie la cum dialogaţi, tonul pe care îl folosiţi şi ce angajamente aiurea vă luaţi în faţa şefilor. Atenţionarea este ca să nu alunecaţi sau să nu se rupă pojghiţa de gheaţă şi să cădeţi în apă.

Horoscop rune pentru Leu

Leii vor putea găsi rezolvarea tuturor problemelor strângând haita cea mică de leuşori şi punând-o să vă asculte sfaturile. Deci, numai angajând o discuţie sinceră cu ceilalţi membri ai familiei se poate găsi o rezolvare.

Horoscop rune pentru Fecioară

Fecioara e bine să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte foarte importante. Cât de curând să fiţi pregătiţi să primiţi această schimbare.

Horoscop rune pentru Balanţă

Balanţele sunt pregătite să înceapă o viaţă nouă, un soi de revigorare sau renaştere în planul disponibilităţilor fizice şi psihice.

Horoscop rune pentru Scorpion

Foarte curând Scorpionul, care e mare amator de mister, va afla un adevăr important care vă poate marca viaţa sau pur şi simplu v-o poate schimba.

Horoscop rune pentru Săgetător

La Săgetător, începe anul bine, iar acum apare simbolul dragostei, ceva fierbinte. Poate fi vorba de o dragoste nouă, pasională.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: