Sari la conținut

Horoscop rune 2 ianuarie. Taurilor aveți mai grijă la bani! Perseverența și credința sunt cuvintele zilei pentru mulți nativi!

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop rune

Ziua va fi bogata in emotii si experiente. Pentru a obtine succesul, este important sa te asculti si sa prioritizezi corect.

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Eihwaz: Runa Eihwaz intruchipeaza arborele tisa, supranumit Copacul Invierii. El este a fost legat de ritualuri oculte in Europa inca din antichitate. In crestinism, tisa a fost asociat cu nemurirea si se planteaza in curtile bisericilor.

De aceea, runa transmite mesajul ca pentru a ajunge acolo unde vrei, poate fi nevoie sa infrunti, asemenea tisei, si lucruri bune si mai putin bune. Important este sa nu te dai batut.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – Fehu (inversata): Aceasta runa atrage atentia asupra faptului ca poti cunoaste reversul medaliei averii mari. Nu este vorba despre faptul ca poti pierde banii, ci de faptul ca banii pot corupe.

Prietenii iti cere bani, iar daca nu le dai sau daca nu isi platesc datoriile, prieteniile se pot rupe. Banii, ca si puterea, pot avea partile lor bune si partile lor rele.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Inguz : Te poti simti izolat in calatoria ta spirituala, dar exista un foc de inspiratie in tine ce te sustine sa cresti si sa mergi tot inainte. Hraneste acel foc nobil cu perseverenta, cauta raspunsuri dar scapa de intrebari irelevante. Traieste doar in prezentul tau.

ETALARE RUNE pentru RAC

Runa etalata – JERA: Runa germanica Jera semnifica recoltele si este asociata cu ideea de annual. Asa cum pamantul ofera recolta sub forma de roade dupa un ciclu care nu se abate de la perfecta sa oranduiala si aceasta recolta poate fi culeasa o data pe an, la fel si pentru tine urmeaza succesul pe care il vei culege urmare a muncii tale sustinute.

Conditia insa este sa nu te astepti la rezultate rapide asa cum orice ar face muncitorii pamantului, roadele nu ies mai repede decat momentul natural. Fii perseverent si ai rabdare. Jera iti reaminteste ca este un timp pentru toate.

ETALARE RUNE pentru LEU

Runa extrasa – Laguz : Runa germanica Laguz semnifica inflorire, curgere, apa si nu orice apa cu curgatoare. Aceasta runa poarta cu sine o semnificatie pozitiva si linistitoare. Totul curge asa cum trebuie si cum e mai bine in viata ta acum precum curge un rau de munte, trecand peste obstacole cu usurinta.

Aspectul intuitiv al naturii tale este trezit pentru ca apa inseamna intuitie. Laguz te sfatuieste sa iti hranesti acest aspect si sa beneficiezi cat mai mult de pe urma ei. Totodata, hidrateaza-te din belsug cu apa de buna calitate.

ETALARE RUNE pentru FECIOARA

Runa etalata – Othila (inversata): Cand aceasta runa apare inversata, iti transmite mesajul ca refuzi sa accepti ca familia poate fi o sursa de fericire in viata ta. Poti fi implinit si daca ai o viata de familie buna, nu trebuie neaparat sa ai toti banii din lume. Bogatia spirituala este la fel de importanta ca banii, transmit runele potrivit Sfatul Părinților.

ETALARE RUNE pentru BALANTA

Runa etalata – TEIWAZ (cu fata in jos). Da-ti permisiunea sa fii fericit si sa depasesti provocarile. Trebuie sa te decizi exact ce vrei cu adevarat de la aceasta parte a calatoriei vietii tale. Nu ceda usor. Noaptea intotdeauna pare mai intunecata fix inainte de rasarit.

ETALARE RUNE pentru SCORPION

Runa etalata – THURISAZ / intors : O situatie prezenta in care te afli necesita reflectie. Nu este nevoie sa faci nimic pana cand nu iei o decizie constienta si bine gandita. A te grabi acum devine dusmanul tau principal, indiferent daca situatia este de munca sau despre relatii cu oameni.

Foloseste timp ca sa iti analizezi experientele anterioare, altfel situatia poate avea efect advers asupra ta. Sfatul este sa meditezi, sa astepti. Ai acum sansa sa privesti cu atentie la trecut, la ce ai invatat pentru viitor apoi sa te desprinzi de el.

ETALARE RUNE pentru SAGETATOR

Runa etalata – WUNJO. Acele schimbari ce trebuiau sa aiba loc sunt complete, ramurile copacilor au fructe si te poti ocupa sa le culegi. Cunoasterea te transforma intr-o persoana inteleapta. Prin noua claritate dobandita, actualele ambitii, planuri sau obiective pot fi modificate si adaptate.

ETALARE RUNE pentru CAPRICORN

Runa etalata – ALGIZ : Runa germanica Algiz semnifica protectia iar fortele creative sunt puse in slujba ta. Atunci cand apare aceasta runa, ti se sugereaza sa nu iti negi durerea si sa nu incerci sa te ascunzi de la ce se intampla sau sa negi. Esti ajutat, protejat, sustinut si calauzit.

Invata din ce se intampla si astfel vei fi in stare sa te protejezi singur pe viitor de acele situatii care nu iti fac bine. Practica te invata mai mult ca orice si oricine.

ETALARE RUNE pentru VARSATOR

Runa etTORalata – EHWAZ (cu fata in jos). Fiinta ta interna trebuie reincarcata altfel vei fi confuz pe drumul vietii. Daca altii se bazeaza mereu pe tine, poate e vremea pentru ei sa se bazeze mai mult pe ei si sa isi invete si singuri lectiile de viata.

ETALARE RUNE pentru PESTI

Runa etalata – HAGALAZ (cu fata in sus). Fii atent sa nu incepi nimic riscant acum. Rezultatele vor fi mai bune daca mai stai putin. Aceste dificultati sunt doar temporare.

Foloseste acest timp de asteptare ca o oportunitate de a invata rabdarea. Verifica fiecare data concreta pe care o ai si vei reusi.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel