Sari la conținut

Horoscop rune 20-26 mai. Mihai Voropchievici anunță schimbări importante: Să se pregătească! Încep o viață nouă

numerolog
sursa foto: arhiva doctorul zilie
horoscop rune

Horoscop rune. Săptămâna 20-26 se anunță a fi una plină de evenimente neașteptate, cu schimbări importante de destin, în special pentru anumite zodii. Nativii din Berbec, Leu și Fecioară vor avea parte de o renaștere, de un nou început și de marcaje importante pe destin.

Racii să fie atenți și prudenți în tot ce fac, iar Vărsătorii să fie liniștiți, căci sunt protejați divin. Există și nativi care vor fi puși pe harță și scandal. Capricornii și Peștii sunt sfătuți să se abțină de la comentarii și să experimenteze răbdarea.

Mihai Vporopchievici vine cu toate predicțiile runelor pentru toate cele 12 zodii, valabile pentru săptămâna 20-26 mai, potrivit fanatik.ro.

Horoscop rune 20-26 mai 2024. Berbec- Renaștere

Berbecii trebuie să se pregătească să înceapă o viață nouă. Li se anunță un soi de revigorare sau renaștere în planul disponibilităților fizice, dar și psihice. Așadar, pentru nativii de foc apar oportunități unice.

Taur- Mesaj despre cei dragi

Taurii primesc un mesaj dublu deoarece au câteva frământări vizavi de starea de sănătate a unei persoane dragi. Sunt sfătuiți să se relaxeze, căci persoanele dragi lor se bucură de o sănătate excelentă.

Gemeni- Cadou surpriză

Gemenii au aproape ca certitudine faptul că o persoană care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat. Cu alte cuvinte, în oricare zi a săptămânii se pot trezi cu o cutie în fața ușii, cu un colet surpriză.

Horoscop rune 20-26 mai 2024. Rac- Prudență

Racii au o săptămână mai anevoioasă. Sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Este recomandat ca tot ceea ce vor face să fie cu prudență, să fie cu ochii în patru.

Leu- Schimbare importantă

Leii sunt anunțați că trebuie să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. Nativii de foc nu trebuie să își caute norocul prea departe de căminul lor.

Mihai Voropchievici
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Fecioară- Adevăr important

Fecioarele vor afla un adevăr important care le va marca sau schimba viața. Este un marcaj foarte important care vine pe destin.

Horoscop rune 20-26 mai 2024. Balanță- Trecutul să rămână în urmă

Balanțele, în schimb, primesc și ele un mesaj foarte frumos din partea runelor.Nativii de aer sunt sfătuiți să dea la o parte toate grijile legate de trecut. E bine ca Balanțele să privească mai atent spre prezent și viitor și să nu se mai mâhnească gândindu-se la anumite episoade ale trecutului lor.

Scorpion- Comunicare cu familia

Scorpionii pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă doar angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Deci, pentru Scorpioni, e timpul să facă un consiliu de familie.

Săgetător- Fertilitate și belșug

Săgetătorii au o săptămână prolifică. Au parte de fertilitate și belșug, iar peste puțin timp toate visele lor se vor împlini.

Horoscop rune 20-26 mai 2024. Capricorn- Bătălii și dispute

Capricornii, în schimb, vor susține o bătălie furtunoasă sau o dispută. Pentru asta, ar trebui să își mobilizeze forțele, însă runa vine și îi surprinde. Ar fi bine să nu se implice în vreun scandal căci ei vor avea de câștigat oricum, chiar și fără ceartă.

Vărsător- Protecție divină

Vărsătorii sunt ceva mai protejați de Divinitate în intervalul 20-26 mai 2024. Sunt feriți de toate forțele malefice din Univers.

Pești- Posibile conflicte

Peștii, la fel ca și Capricornii, au chef de mici bătălii. Și în cazul lor, runa vine și spune că e bine să evite conflictele.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel