joi, martie 30, 2023

Horoscop rune 20-26 martie 2023: runele vin cu o serie de avertismente pentru nativii zodiilor Capricorn, Balanță și Săgetător.

Pe de altă parte, nativii din Berbec, Rac și Fecioară au parte de vești bune.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru fiecare nativ al zodiacului, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Horoscop rune: Berbec- Timpul dragostei

Berbecul a dat de dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional, deci a ieșit din starea lui de fapt și a trecut la cuceri. Este o săptămână în care dragostea planează asupra Berbecului.

Te-ar mai interesa: Risc uriaș pentru copiii care caută validare pe In...

Taur- Călătorii

În schimb, Taurii sunt sfătuiți să își facă bagajele pentru că astrele îi anunță că vor pleca într-o călătorie.

Gemeni- Schimbare majoră

Gemenii vor da lovitura și se produce un salt rapid, calitativ în existența lor. Se țin lanț toate de la o săptămână la alta şi îi atenționează.

Horoscop rune: Rac- Câștigători pe toate planurile

Racul se bucură de prezenţa lui Vunjo. Aceşti nativi, în săptămâna următoare, sunt câștigători pe toate planurile, așa că beneficiați de tot ceea ce vă doriți. Și eu vă recomand să aveți gânduri mari, să vă doriți mai sus decât trebuie.

Leu- Lăsați grijile deoparte

Un sfat pentru Leu: lăsați toate problemele și grijile legate de trecut în urmă, lăsați necazurile deoparte și pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună ca cea precedentă.

Te-ar mai interesa: Adăugarea acestor legume în dietă ajută la reducer...

Fecioară- Fertilitate

În schimb, la Fecioară, fertilitate și belşug. Peste puțin timp, visele voastre se vor împlini – și la Fecioarele care n-au copii și la cele care n-au bani.

Horoscop rune: Balanță- Schimbă abordarea

Un sfat pentru Balanță, scurt și la obiect: schimbă cazul și macazul, schimbă tactica și abordează altfel problemele care te interesează, că până acum ai dat greș.

Scorpion- Câștig de cauză

La Scorpioni, mobilizați-vă toate forțele pentru a vă consolida poziția în familie, societate și la serviciu. Făcând asta, veți triumfa.

Te-ar mai interesa: Avertismentul specialiştilor: O boală CARDIACĂ poa...

Săgetător- Pregătiți pentru o schimbare

În schimb, Săgetătorul să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte foarte importante cât de curând. Fiți pregătiți, vine o schimbare.

Horoscop rune: Capricorn- Furtună și scandal

Capricornul a preluat runa de săptămâna precedentă cu simbolul uraganului, așa că o săptămână a fost uragan la Balanță, săptămâna următoare uraganul e la Capricorn. Se întrevede o bătălie furtunoasă, o dispută dar rămâneți calmi, că totul să aranjează. Deci cu alte cuvinte nu mai faceţi scandal degeaba că tot voi câștiga și rezolvați.

Te-ar mai interesa: INSP: Creştere bruscă a numărului de viroze. Peste...

Vărsător- Discuții

În schimb, Vărsătorul va putea găsi rezolvarea tuturor problemelor care îi frământă angajând o sinceră discuție cu ceilalți membri ai familiei.

Peşti- Adevăr important

Pentru Peşti, foarte curând veți afla un adevăr important care vă va marca viața sau o va schimba.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private