Sari la conținut

Horoscop RUNE 25-31 Martie. Mihai Voropchievici: Zodia care va susține o bătălie furtunoasă. Să își urnească forțele

numerolog
sursa foto: arhiva doctorul zilie
horoscop rune

Horoscop RUNE 25-31 Martie. Mihai Voropchievici, numerolog, a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă și a dezvăluit care este zodia care trebuie să își urnească forțele, căci are de susținut o bătălie furtunoasă.

„Berbecii, în săptămâna care vine, sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să acționeze cu mai multă prudență față de felul în care s-au purtat în săptămâna precedentă.

Taurii primesc un mesaj dublu. În primul rând, sunt sfătuiți să se relaxeze. Relaxarea survine datorită punctului doi, unde se enunță că persoana pentru care își fac griji se bucură de o stare de sănătate excelentă.

Horoscop rune 25-31 martie 2024. Gemenii au un soi de revigorare, renaștere în toate planurile, atât cele fizice, cât și cele psihice. Sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Undeva, anul ăsta, sunt mai favorizați decât alte zodii.

Racii sunt ba necăjiți, ba bosumflați, ba puși pe scandal. Sunt anunțați să fie pregătiți să își urnească forțele pentru a susține o bătălie furtunoasă sau o dispută. Pot face din țânțar armăsar, însă runa le spune să rămână calmi, căci doar așa totul se aranjează.

Leii persistă în ideea unei mutări ori de la serviciu, ori din casă. Li s-a promis marea cu sarea și și-au dat seama că nu au negociat încă bine decizia. În tot cazul, de data asta vor acționa favorabil într-una din cele două mutări.

predictii rune
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Fecioară, câștig pe toate planurile

Horoscop rune 25-31 martie 2024. Fecioarele beneficiază de sprijinul și șansa oferită de Wunjo. Cu alte cuvinte, câștigă pe toate planurile. Tot ce își propun, tot ce vor să facă se va împlini. Norocul e în toate domeniile vitale.

Balanțele se bucură și ele un pic de vești bune. Există certitudinea faptului că o persoană care se gândește intens la ele le va trimite un cadou minunat.

Scorpionii se pare că sunt și ei niște câștigători. Au o rună puternică, care semnifică fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se vor îndeplini.

Săgetătorii primesc și ei o rună foarte bună. Sunt preveniți că vor da lovitura. Asta înseamnă că se produce un salt calitativ și rapid în existența lor.

Capricornii sunt protejați de forțele malefice

Horoscop rune 25-31 martie 2024. Capricornii, evlavioși și credincioși, sunt protejați de toate forțele malefice care ne înconjoară în Univers. Pentru ei e o săptămână de protecție divină.

Și Vărsătorii au o perioadă destul de favorabilă. Se spune că surprizele plăcute vin mai ales pentru cei care știu să aștepte. Așadar, cu răbdarea pot trece și marea!

Peștii se înconjoară într-o aură de mister. Nu vor să fie deranjați de cei din jur. Nu e bine să fie prea mult ațâțați, ci să fie lăsați în pace, în lumea lor. Peștii simt nevoia să stea mai mult de vorbă cu Dumnezeu, dar și cu sinele lor”, a spus Mihai Voropchievici pentru Fanatik.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel