Sari la conținut

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie. Mihai Voropchievici: Zodia care are parte de schimbări MAJORE la sfârșit de februarie. „Să se pregătească!”

predictii rune
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predictii rune cu Mihai Voropchievici

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie. Mihai Voropchievici: Zodia care are parte de schimbări MAJORE la sfârșit de februarie. „Să se pregătească!”

Ultimele zile de iarnă din acest an aduc cu sine schimbări și surprize neașteptate pentru nativii din Scorpion, Capricorn sau Pești. Berbecii trebuie să fie atenți la bani, iar Fecioarele să aibă răbdare, căci urmează câteva zile dificile. Zodiile norocoase ale săptămânii sunt Gemenii și Săgetătorii.

Numerologul Mihai Vorpchievici prezintă predicțiile runelor pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie. Berbec- Atenție la bani

Berbecii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Li se recomandă să fie extrem de atenți la tot ceea ce fac și ce spun, căci lucrurile o pot lua razna. Atenție maximă la decizizile luate în plan financiar!

Taur- Mesaj important

Taurii au o săptămână în care mesajele abundă. Vor primi un mesaj foarte, foarte important, așa că trebuie să fie pregătiți să îl recepționeze. Din noianul de mesaje, unul se distinge în mod obligatoriu. Doar de ei depinde cu ce sfaturi se aleg în urma acestui mesaj, potrivit fanatik.ro.

Gemeni- Câștig pe toate planurile

Gemenii au parte de o surpriză mare! N-a mai fost de prea mult Wunjo, cea mai norocoasă rună. Gemenii  vor câștiga pe toate planurile și de asta trebuie să fie siguri.

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie. Rac- Adevăr important

Racii, foarte curând, vor afla un adevăr foarte important, care le poate marca viața sau, la fel de bine, le-o poate schimba.

Leu- Autoanaliză

Leii au o perioadă în care vor cu tot dinadinsul să se înconjoare într-o aură de mister. Sunt ei cu ei, ei cu Dumnezeu, cu gândurile lor. Nu știe nimeni ce e în mintea unui Leu. Cu alte cuvinte, nu încercați să îl deranjați pe regele animalelor, pentru că n-o să aibă timp nici de-o bârfă, nici de-un sfat.

Fecioară- Săptămână complicată

Fecioarele au o săptămână ceva mai complicată. Runa le indică să aibă forță, putere și tărie. Uruz, simbolul runei, le încurajează să fie ceva mai puternice în săptămâna următoare, una ceva mai complicată.

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie. Balanță- Discuții în familie

Balanțele primesc un sfat. În sfârșit, găsesc rezolvarea unei probleme care aduce frământare, dar cu o singură condiție: să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Deci, așa cum s-a mai spus și altădată, e bine să se facă un consiliu de familie și rezolvările vin de la sine.

Scorpion- Călătorie

Scorpionii sunt sfătuiți simplu și la obiect. Sunt pregătiți să își facă bagajele? Astrele le anunță un drum bun și rezultate pe măsura așteptărilor!

Săgetător- Protecție totală

Săgetătorii au protecție totală și se vor simți în siguranță. Eolh, runa miraculoasă, îi va proteja de toate forțele malefice care îi înconjoară în vastul Univers.

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie. Capricorn- Schimbări majore la sfârșit de februarie

Capricornii sunt atenționați că trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore în săptămâna următoare, cât de curând. Schimbările pot veni din 26, 27. Nu apucă să se termine luna februarie și schimbările vor fi majore.

Vărsător- Bătălie

Vărsătorii sunt preveniți că vor susține o mică bătălie, dar runa, care reprezintă o săgeată, îi atenționează că nu trebuie să fie îngrijorați, așa că nu e nevoie de nicio mică bătălie.

Pești- Schimbare foarte importantă

Peștii sunt sfătuiți să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante, acasă, curând. Cu alte cuvinte, Peștii e musai să se pregătescă pentru această schimbare foarte importantă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel