joi, martie 23, 2023

Horoscop rune 6-12 Martie. Prezent în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Mihai Voropchievici, numerolog, a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă.

Horoscop rune 6-12 martie Berbec

Berbecul va rămâne acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante, cât de curând. Așadar, nativii de foc nu trebuie să alerge după reușite în exterior. Bucuriile se produc fix în locuința lor.

Te-ar mai interesa: Cât de periculoși sunt polipii de colon? Ce trebui...

Horoscop rune 6-12 martie Taur

Taurii sunt puși în situația să afle un adevăr foarte important, care le poate marca viața sau, pur și simplu, le-o poate schimba.

Horoscop rune 6-12 martie Gemeni

Gemenii sunt atenționați să abordeze altfel toate problemele. Cu alte cuvinte, Gemenilor, schimbați tactica! Dacă veți acționa diferit pentru a scăpa de griji, s-ar putea să aveți parte de un succes nesperat.

Horoscop rune 6-12 martie Rac

Racii sunt norocoși. Dau lovitura și se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Sunt câștigători din punct de vedere al faptului că ei nu prea se întâlnesc cu astfel de ocazii.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: slăbești până în 20 kg în 13 zile RA...

Mihai Voropchievici, numerolog

Horoscop rune 6-12 martie Leu

Leii vor susține o mică bătălie, dar runa îi atenționează că nu trebuie să își facă griji. Ei vor câștiga această luptă în mod cert, scrie Fanatik.

Horoscop rune 6-12 martie Fecioară

Pentru Fecioară, săptămâna este una dedicată dragostei. O dragoste nouă, ceva nou, fierbinte. Vor avea parte de o experiență pasională. Cei singuri au marea șansă să întâlnească pe cineva nou.

Te-ar mai interesa: 15 riscuri medicale şi efecte toxice ale consumulu...

Horoscop rune 6-12 martie Balanţă

Balanțele primesc un mesaj dublu: în primul rând, să se relaxeze, iar apoi să nu își mai facă probleme vizavi de cineva drag, o persoană din familie. Runa spune că o persoană apropiată se bucură de o sănătate excelentă, așa că să nu se mai preocupe.

Horoscop rune 6-12 martie Scorpion

Pentru Scorpioni, e aproape o certitudine că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat. Dacă tot e luna martie, mai ales doamnele vor fi cadorisite.

Te-ar mai interesa: Dupa aproape 200 de ani, s-a aflat ce boli a avut ...

Horoscop rune 6-12 martie Săgetător

Săgetătorii intră într-o săptămână cu protecție divină. Se vor simți în siguranță în fața tuturor forțelor malefice din Univers. Vor fi ferite de persoane cu gânduri mai puțin bune.

Horoscop rune 6-12 martie Capricorn

Capricornii au o săptămână de mesaje. Sfatul runei e să fie atenți la ce mesaje primesc și să fie în concordanță cu ele. Dacă sunt mesaje neplăcute, să nu le ia în seamă.

Te-ar mai interesa: Avortul ar putea fi decontat de stat. Care sunt co...

Horoscop rune 6-12 martie Vărsător

Vărsătorii sunt câștigătorii săptămânii următoare. Ei îl au pe Wunjo, cea mai puternică rună.

Horoscop rune 6-12 martie Peşti

Peștii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună față de cea precedentă, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private