Sari la conținut

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023 cu Mihai Voropchievici. Zodia care este pe o pojghiță de gheață foarte subțire

Predictii rune
Sursă foto: captură ecran YouTube AstroCafe, Fanatik
Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023 cu Mihai Voropchievici

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023. Mihai Voropchievici dezvăluie, în exclusivitate pentru FANATIK, cum se încheie luna august, dar și cum începe luna septembrie pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023. Berbec

Berbecii încep săptămâna cu forță și ambiție ca să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Sfatul runei e așa: nu are rost să vă agitați, căci totul se aranjează cu condiția să rămâneți calmi.

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023. Taur

Taurii sunt anunțați solemn să își pregătească bagajele. Astrele vă anunță o călătorie. Călătoria poate fi mai scurtă, mai lungă. Cu alte cuvinte, mergeți și vă pregătiți bagajele!

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023. Gemeni

Gemenii n-au mai primit de mult o veste așa de mare. Pentru ei, săptămâna următoare a apărut Wunjo, să fie siguri! Nu l-au mai visat ei pe Wunjo de multă vreme, dar s-a decis să vină de data asta la zodia lor!

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023. Rac

Racii primesc un mesaj dublu. În primul rând, sunt sfătuiți să se relaxeze. Relaxarea va surveni datorită faptului că își scot din minte un gând mai puțin plăcut, cum că cineva apropiat ar avea o problemă de sănătate. Runa le spune că acea persoană se bucură, în prezent, de o sănătate excelentă.

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023. Leu

Leii sunt atenționați că sunt pregătiți, după perioade anterioare, să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare în planul disponibilităților fizice, dar și al celor psihice. Leii au parte de surprize cu bătaie foarte, foarte lungă. Circa cinci ani această zodie nu va uita ce urmează.

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023. Fecioară

Fecioarele pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care le frământă, dar cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023. Balanță

A venit și pentru Balanță o rună bună. Au o săptămână de protecție. Se vor simți în siguranță Balanțele, protejate de toate forțele malefice din Univers.

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023. Scorpion

Scorpionul primește o veste interesantă. Runa îi șoptește că trebuie să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt făcute pentru Scorpionii care știu să aștepte. Lucrul în grabă nu-i de treabă!

Mesajul runelor
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023. Săgetători

Săgetătorii au o săptămână în care vor fi pe o pojghiță de gheață foarte subțire, să fie extrem de prudenți în tot ce fac și ce spun și mai ales în gestionarea bugetului.

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023. Capricorni

Pentru Capricorni, runa spune să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, cât de curând. Vărsătorul, în schimb, are un imbold. Runa îl anunță că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la serviciu.

Horoscop rune 28 august – 3 septembrie 2023. Pești

Peștișorii au o perioadă în care primesc foarte multă mesaje, corespondență multă de primit. Sfatul runei este să recepționeze toate mesajele care le parvin.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: