duminică, februarie 5, 2023

Horoscop RUNE 29 noiembrie. Runele sunt semne grafice ale scrisurilor vechi ale germanicilor. Există mai multe alfabete runice, provenind din diverse regiuni și perioade. În unele alfabete runele pot reprezenta sunete, iar în altele cuvinte sau termene. De asemenea au mai fost folosite drept cifre sau și semne magice

Horoscop RUNE 29 noiembrie. ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – ISA (cu fata in sus). Fii atent la relatiile de afaceri si munca, in caz ca lucrurile pe care le astepti nu se intampla.

Te-ar mai interesa: Trei zodii care își găsesc iubirea târziu în viață...

Foloseste timpul intelept si ia oportunitatea de a-ti reafirma obiectivele inainte de a merge mai departe. Te poti simti impacientat dar acest decalaj este necesar.

Iti da timpul necesar urmatoarei etape a calatoriei.

Horoscop RUNE 29 noiembrie. ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – LAGUZ (cu fata in jos). Laguz sugereaza faptul ca astepti ca lucrurile sa ajunga la rezultat imediat.

Insa poate ca raspunsul la o situatie ce te preocupa este sa te lasi dus de curent si sa nu te lupti impotriva a ce se intampla in jurul tau, in special cu cei pe care chiar nu ai cum sa ii schimbi tu.

Horoscop RUNE 29 noiembrie. ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – MANNAZ : Daca crezi ca este momentul sa te bati cu pumnul in piept cerand recunoasterea meritelor si sa iti demonstrezi toata gloria ta, te inseli. Din contra, o situatie iti cere sa manifesti smerenie si umilinta. Nu trebuie sa atragi atentia artificial asupra ta.

Te-ar mai interesa: Băutura care micșorează creierul! Poate cauza deme...

Cei dragi si prietenii nu prea sunt inclinati sa te onoreze acum iar sefii pot sa nu fie fanii tai la acest moment. Poate chiar sa existe o atitudine incorecta a cuiva fata de tine.

Nu incerca sa contraataci, arata-ti flexibilitatea. Nu instiga agresiunea in alti oameni. Stai centrat mai mult in interiorul tau.

Horoscop RUNE 29 noiembrie. ETALARE RUNE pentru RAC

Runa etalata – OTHILA, inversata. Se cere ca acum sa dai jos un rand din pielea ta veche. Daca primesti beneficii ti se poate cere sa cedezi tu ceva.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre crizele de ficat. Ce semne apar câ...

Poate sa fie dificil pentru ca parte din ceea ce ar trebui sa dai face parte din felul tau de a fi din trecut, deci trebuie sa renunti la aceasta identitate ca sa ai parte de noile castiguri, potrivit SfatulPărinților.

Horoscop RUNE 29 noiembrie. ETALARE RUNE pentru LEU

Runa etalata – Sowulo : Aceasta runa iti da acum sfatul sa iti obtii integritatea, inclusiv pentru o tema ce te preocupa acum. Iti este favorabil sa primesti multa satisfactie.

Tine minte insa ca din cand in cand trebuie sa te retragi in liniste ca sa te refaci.

Te-ar mai interesa: Cât câștigă lunar cel mai bine plătiți medici de f...

Daca reactionezi cu intelepciune fata de tine, constientizandu-ti puterile si abilitatile si intarindu-ti forta prin perioade de odihna, succesul iti este garantat.

Horoscop RUNE 29 noiembrie. ETALARE RUNE pentru FECIOARA

Runa etalata – Wunjo (inversata) : Pot fi unele neintelegeri de moment sau probleme cu un partener sau intr-o relatie romantica, fapt ce iti amana fericirea clipei de fata.

Un adevar poate fi ascuns de tine. Ceea ce credeai ca e iubire, nu este. Un parteneriat poate sa nu iti fie benefic si sa nu duca la fericire.

Te-ar mai interesa: Patru semne care prevestesc un infarct. Corpul te ...

Ai de muncit mult in continuare ca sa ajungi la fericire, dar vei reusi. Wunjo este runa bucuriei.

Horoscop RUNE 29 noiembrie. ETALARE RUNE pentru BALANTA

Runa etalata – ODIN. Aceasta este runa fara niciun simbol pe ea ceea ce nu inseamna “nimic” ci inseamna “orice este absolut posibil oricand”. Este simbolul Universului, al unimii vaste si al totalitatii absolute.

Este un moment in care sa stai in tacere, liniste, nemiscare. Contempla viata ta si viata in general. Simte spiritul si claritatea mesajului sau. Ai incredere in destin.

Horoscop RUNE 29 noiembrie.ETALARE RUNE pentru SCORPION

Runa etalata – ALGIZ : Runa Algiz poate fi recunoscuta foarte usor prin coarnele de elan ce sunt reprezentate pe ea. Elanul reprezinta victoria, desi mesajul este mai mult asociat cu placerea de a vana mai mult decat cu placerea de a fi victorios.

Aceasta runa transmite succes in implinirea eforturilor. De asemenea, aceasta runa transmite mesajul faptului ca esti protejat de orice negativ – problemele pot exista dar tu esti scutit de forta lor distructiva.

Horoscop RUNE 29 noiembrie. ETALARE RUNE pentru SAGETATOR

Runa etalata – Dagaz : Daca esti interesat de calea spirituala, runa iti promite momente de transformare, o revelatie in procesul schimbarii personalitatii tale. Eforturile tale nu au fost in zadar : intr-un sens, schimbarea cantitativa se transforma in una calitativa si este timpul pentru un salt cuantic pentru tine.

Horoscop RUNE 29 noiembrie. ETALARE RUNE pentru CAPRICORN

Runa etalata – Hagalaz : O situatie in care te afli este dincolo de controlul tau si este condusa foarte mult de fortele puternice ale vietii. Nu le poti opri.

Incearca sa intelegi si sa simti puterea acesteia si sa o accepti, intelegand ca o schimbare radicala de viata sau de personalitate este ceva benefic pentru tine.

Inevitabilul duce la aparitia a ceva nou, prin disparitia vechiului, indiferent ce gandim noi ca oameni despre acest proces.

Horoscop RUNE 29 noiembrie. ETALARE RUNE pentru VARSATOR

Runa etalata – ISA (cu fata in sus). Tine mintea deschisa ca sa vezi schimbarile si la nevoie fa compromisuri.

Ca sa mergi pe drumul drept, trebuie sa te uiti si dupa oportunitati mai profitabile sau sa fii curajos si sa urmezi chiar si o schimbare completa de directie.

Horoscop RUNE 29 noiembrie. ETALARE RUNE pentru PESTI

Runa etalata – JERA: Runa Jera este una din acele rune ce vorbeste despre ciclurile naturale ale anului, in acest caz despre recolta de toamna. Aceste cicluri sunt eterne.

Prin mesajul sau de recolta si bogatie in urma trudei, aceasta runa poate simboliza graviditate sau orice alta forma de a culege fructe si roade, si este in special un indicator al ciclurilor de viata date de karma sau de providenta – ce semeni, aceea culegi.

Vei culege, asadar, ceea ce ai semanat, dar recolta va fi una buna si bogata. Este semn de prosperitate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private