Sari la conținut

Horoscop rune 3-9 iulie. Zodia căreia i se schimbă viața! Mihai Voropchievici: „De mult nu ați avut o rună atât de bună”

numerolog
sursa foto: arhiva doctorul zilie
horoscop rune

Horoscop rune 3-9iulie. Zodia căreia i se schimbă viața! Mihai Voropchievici: „De multă vreme nu ați avut o rună atât de bună”.

Pentru săptămâna 3-9 iulie, runele adduce vești din cele mai bune pentru Berbeci, Lei, Balanțe și Vărsători.

Dar zodia favorizată a acestei săptămâni este Scorpion, căci acestor nativi li se schimbă viața în bine.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, ca de obicei, secretele runelor pentru fiecare nativ al zodiacului, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Horoscop rune 3-9 iulie. Berbec- Fertilitate și belșug

Berbecul, vai de mine! Deja a trecut la activitate. Fertilitate și belșug, pentru toți berbecii și berbecuțele.

Toate visele voastre, în săptămâna următoare, se vor împlini, inclusiv pentru cei care nu au încă moștenitori. E o săptămână foarte bună pentru inspirație și creație.

Citeste si:

Taur- Renaștere

Tăurașii sunt pregătiți acum total să înceapă o viață nouă, deși peste ei au trecut peste niște pasaje mai mai puțin plăcute.

Acum apare un soi de revigorare, un fel de renaștere personală în toate planurile, și fizic, și psihic, și financiar. Deci e o săptămână de bucurie enormă pentru nativii din Taur.

Gemeni- Pauză de la social

Gemeni au o săptămână în care n-au chef să discute cu nimeni, o săptămână de repaus, sau mai bine zis o săptămână de mister, pentru ceilalți. Pentru că ei se învăluie într-o aură și e greu. Parcă sunt o broască țestoasă care nu are chef să discute. N-are chef.

Și sfatul pentru cei care au un Geamăn, împrejur sau ca partener de viață, încercați în săptămâna asta să nu îl bombardați cu 1000 de întrebări, pentru că nu faceți altceva decât să-l înfuriați și să devină și mai tacitun decât este. Lucrurile acelea le vor rezolva. Este între ei și cel de sus.

Horoscop rune 3-9 iulie. Rac- Schimbare importantă

Răcușorii rebuie să rămână acasă, în așteptarea unei schimbări foarte importante, cât de curând.

Și asta implică pentru ei să fie în permanență pregătiți, că schimbarea îți bate o dată la ușă. Dacă nu ești acasă, cine știe când mai bine.

Leu- Câștig

Leul încă nu și-a pus la punct toate bătăliile. Mai are el un o bătălie micuță, așa, un pic de răzmeriță.

Dar runa îi anunță: dragilor Lei, nu fiți îngrijorați, indiferent că aveți bătălie sau nu, voi ați câștigat în mod sigur. Deci cu alte cuvinte, cheam-o pe Maria și lasă bătălia.

Fecioară- Detașare

E zodie dublă? E zodie dublă. Mesajul primit de Fecioare, tot mesaj dublu. Sunt sfătuiți să își găsească timp de relaxare, să se detașeze, pentru că nu e cazul să-și facă probleme vis a vis de o persoană dragă, o rudă, să fie un părinte, un copil.

Starea lor de sănătate este excelentă, numai că au chef să vă joace o mică falsă. Voi v-ați luat cu treburile voastre și ați cam uitat să-i mai băgați în atenție. Iar acum va trebui să le faceți măcar o vizită de curtoazie.

Horoscop rune 3-9 iulie. Balanţă- Cadou surpriză

Mai primesc și Balanțele vești bune. S-ar putea să primiți un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă. Păi dați-le pe amândouă, că ne descurcăm. Nu ne ninge, nu ne plouă.

Scorpion- Dă lovitura

Scorpionul dă lovitura. Se produce un salt rapid, calitativ în existența dvs. De multă vreme nu ați avut o rună atât de bună, iar acum veți da lovitura, din punct de vedere profesional, financiar și, de ce nu, și un pic de dragoste.

Dar aia o cam lasă pe planul doi, dacă au bani și job bun.

Săgetător- Extenuare

Săgetătorii noștri sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. E posibil să fi muncit prea mult, sunt extenuați, ar dori o zi, doua, trei de relaxare sau să nu-i deranjeze nimeni.

Deci în continuare aveți grijă, consumați lichide, mâncați fructe și legume, pentru că sunteți pe o pojghiță de gheață subțire și asta înseamnă o atenționare și raportată la starea de sănătate. Fiți atenți și veți reuși să rezolvați și problema asta.

Horoscop rune 3-9 iulie. Capricorn- Schimbare de tactică

Truditorul trebuie să fie cu atenția mărită, pentru că e cazul să abordeze altfel toate problemele care îi interesează.

Cu alte cuvinte, dragilor Capricorni, schimbați tactica. Cea pe care ați folosit-o până acum n-a dat roade, din contră, v-a creat neplăceri și ați devenit un pic nesuferiți. Acum deveniți mai suferiți!

Vărsător- Schimbări majore

Schimbări majore la Vărsător. Dar majore! Și, în câteva zile, la începutul săptămânii, foarte, foarte rapid. Fiți pregătiți pentru aceste schimbări majore, că ele vin și vă vor bucura.

Peşti- O schimbare, o mutare

Peștișorii ăștia toți se mută. Da, ei nu vor zice că schimbă casa sau locul de muncă. Ei sunt ca melcul, peștii ăștia. Își iau bagajul, rucsacul în spate și se mută, ba la munte, ba la mare, ba pe nu știu ce cărare.

Ăștia au inventat perpetuum mobile și cred că l-au și găsit. Veți acționa foarte favorabil pentru dvs. într-o problemă care vă interesează, fie că vă schimbați locul de muncă, fie că vă doriți o locuință nouă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.