Sari la conținut

Horoscop rune 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici. Un început de lună cu explozie, cu dragoste, cu călătorii şi veşti.

mihai voropchievici horoscopul săptămânal
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Mihai Voropchievici, numerolog

Horoscop rune 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici. Un început de lună cu explozie, cu dragoste, cu călătorii şi veşti. Descoperă ce au pregătit runele pentru fiecare nativ.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Gemeni

Gemenii sunt atenţionaţi. Runa spune că este o certitudine faptul că cineva care se gândeşte intens la voi vă va trimite un cadou minunat.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Rac

A avut ceva frământări, nu a găsit rezolvări la anumite probleme, iar acum runa spune: răspunsul şi rezolvarea problemelor care vă frământă este în jurul vostru. Strângeţi prieteni, rude, apropiaţi sau chiar numai familia. Cu cât mai multe idei, cu atât mai multe rezolvări rapide.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Leu

Leul se gândeşte să pună coada pe spinare şi dacă alţii îşi caută sufletul pereche, ei caută dragostea. Pentru Lei a ieşit simbolul dragostei. Ceva nou, fierbinte, pasional.

Citeste si:

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Fecioară

Fecioara e sfătuită să dea la o parte toate problemele, toate grijile legate de trecut, dar şi necazurile. Să se pregătească pentru o lună, nu numai pentru o săptămână, de câştig.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Balanţă

Balanţa e în săptămâna de dialog. Telefoane, mesaje, mail-uri pentru că urmează un mesaj foarte important căruia trebuie să îi dea o atenţie deosebită, spune Mihai Voropchievici la Antena3.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Scorpion

Scorpionul intră în săptămâna de protecţie. Nu se atinge nimeni de el. Va fi în siguranţă, va fi protejat de toate răutăţile din exterior şi de toate forţele malefice care îl înconjoară în univers.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Săgetător

Pentru Săgetători, runa vă şopteşte că trebuie să aveţi răbdare. Cu alte cuvinte, nu forţaţi mâna norocului pentru că surprizele plăcute pe care vi le doriţi sunt pregătite să fie oferite doar celor care au răbdare.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Capricorn

Pentru truditori, pentru Capricorni, rezolvarea problemelor pe toate planurile. A câştigat cu Wunjo din toate punctele de vedere.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Vărsător

Vărsătorul este gratificat cu fertilitate şi belşug. Peste puţin timp, visele Vărsătorilor se vor îndeplini.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Peşti

Astrele vin şi îi anunţă pe Peşti: aveţi bagajele făcute? Vă anunţăm o călătorie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.