Sari la conținut

Horoscop rune 6 ianuarie. Adevărul va ieși la iveală

Cu o istorie bogată de misticism în istoria noastră folclorică, pietrele vikinge și runele lor decorative fac parte din moștenirea noastră.

Descoperă ce au pregătit runele pentru această zi

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – FEHU : Runa Fehu este runa ce simbolizeaza bovinele, un simbol de bogatie in civilizatiile nordice. Este, asadar, un mesaj despre fertilitate si prosperitate.

Unii interpreteaza pe Fehu ca fiind vestitor de copii. In extragere, runa este inversata, iar mesajul ce este tranmis este sa lucrezi la a inlatura o distantare pe care o ai fata de un copil sau o distantare a ta fata de parintii tai.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Inguz : Situatia ta prezenta sau viitoare iti este favorabila. In viata, exista faze si faze. Faza ta de acum are un final favorabil.

Daca primesti acest mesaj si aceasta runa, considera-te norocos. Al doilea aspect al acestei extrageri este sa scapi de vechi si sa faci loc pentru nou.

ETALARE RUNE pentru RAC

Runa etalata – JERA (cu fata in sus). Runa indica faptul ca inca va fi nevoie sa pui efort si sa nu stai pe spate si sa astepti. Asigura-te ca esti bine pregatit pentru pasul urmator.

Fa tot ce poti din aceasta oportunitate astfel incat viitorul sa iti fie excelent pe toate planurile.

ETALARE RUNE pentru LEU

Runa etalata – LAGUZ. Semnificatie A CURGE. Caracteristicile acestei rune sunt apa, intuitia si fluxul emotiilor, relatiilor si vocatiilor. In mod particular, ea anunta satisfactia unor nevoi emotionale.

In ciuda faptului ca totul curge asa cum trebuie la acest moment, de regula semnaleaza nevoia de a curata, reevalua, reorganiza, recentra. Indica faptul ca aspectul intuitiv al naturii tale umane este trezit si ca atare esti sfatuit sa il hranesti.

ETALARE RUNE pentru FECIOARA

Runa etalata – OTHILA (cu fata in jos). Poate ca o destinatie finala ti se pare prea departe. Te poti focusa pe ceva mai realizabil ? Gandeste-te la ce poti obtine pas cu pas, ca sa ai puterea sa obtii visul mare.

Viata pare nedreapta uneori, dar aceste situatii te fac sa cresti. Nu uita sa ii apreciezi pe toti ce iubiti atunci cand ei apar, potrivit Sfatul Părinților.

ETALARE RUNE pentru BALANTA

Runa etalata – TEIWAZ (cu fata in sus). Teiwaz arata succes daca ai convingerea de sine si determinarea sa lupti pentru ce iti doresti. Nu uita sa faci fapte bune pentru orice promisiuni facute pentru ca asta te ajuta sa iti sustii si hranesti sinele interior.

Tu esti capabil sa depasesti orice ciudatenie ce poate fi impotriva ta, daca te focusezi, daca crezi in tine, daca ai cunostintele solicitate si esti determinat sa reusesti.

ETALARE RUNE pentru SCORPION

Runa etalata – THURISAZ. Aceasta runa iti arata sa iei in calcul nevoia de a nu actiona inca, ci de a examina experientele trecute si circumstantele inainte de a continua drumul spre succes.

Nu este un moment de a lua decizii, ci mai degraba de a iti intari abilitatea de a astepta.

Revizuieste-ti trecutul cu atentie. Observa-l, binecuvinteaza-l si da drumul la orice trebuie sa dai drumul. Abia apoi paseste, trece pragul, intra pe acea usa nou deschisa.

ETALARE RUNE pentru SAGETATOR

Runa etalata – WUNJO, inversata. Daca ai parte de o bucurie mare, se poate intampla ca energia acestei bucurii sa fie asa de coplesitoare incat dupa ea sa urmeze o cadere. Runa iti vesteste acum sa te bucuri de bucurie si sa accepti fazele firesti ale vietii in care nu sunt numai varfuri.

Ce urmeaza dupa un varf nu e cadere ci este revenire la starea urmatoare de creatie a urmatoarei bucurii.

ETALARE RUNE pentru CAPRICORN

Runa etalata – ALGIZ : Runa germanica Algiz semnifica protectia iar fortele creative sunt puse in slujba ta. Atunci cand apare aceasta runa, ti se sugereaza sa nu iti negi durerea si sa nu incerci sa te ascunzi de la ce se intampla sau sa negi. Esti ajutat, protejat, sustinut si calauzit.

Invata din ce se intampla si astfel vei fi in stare sa te protejezi singur pe viitor de acele situatii care nu iti fac bine. Practica te invata mai mult ca orice si oricine.

ETALARE RUNE pentru VARSATOR

Runa etalata – ELHAZ (cu fata in sus). Aceasta este o runa a prieteniei si cineva iti poate oferi ajutor in curand. Nu te teme sa accepti acest ajutor.

Va lucra alaturi de tine si te va ajuta protejandu-te de probleme de la orizont. Fii vigilent la aceste probleme pentru ca paza buna trece primejdia rea.

ETALARE RUNE pentru PESTI

Runa etalata – FEHU : Fehu reprezinta bovinele ca mare simbol de bogatie in triburile de unde provin runele. Runa are unele implicatii interesante ce se bazeaza ca bovinele, ca avutie, spre deosebire de pamanturi, se muta de colo colo asa cum vor ele.

Bovinele se si reproduc, deci aceasta runa anunta deseori belsug care se reinnoieste si perpetueaza singur. Bogatia ia multe forme dar aceasta runa reprezinta de regula valori care sunt pur materiale sau monetare. Alternativ, runa este asociata des cu fertilitatea si cu copiii.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel