Sari la conținut

Horoscop săptămâna 5-11 iunie 2023. Mercur se întâlnește cu Uranus în zodia Taurului. O perioadă mai dificilă pentru unele zodii

horoscop octombrie
sursa foto: arhiva doctorul zilei
horoscop lunar

Planeta Venus din Leu face opoziție cu Pluto din Vărsător. Astrologii spun că se profilează o săptămână bună pentru majoritatea nativilor. Află ce recomandări au făcut pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscop săptămâna 5-11 iunie 2023. Berbec

Începutul acestei săptămâni va fi destul de agitat pentru tine, astfel că vei avea o mulțime de lucruri de pus la punct la birou, dar și câteva probleme pe acasă.

Este posibil să fii pus în fața unor decizii importante, însă această perioadă este destul de dificilă pentru tine și ar trebui să te sfătuiești și cu partenerul pentru a vedea care este cea mai bună soluție.

Horoscop săptămâna 5-11 iunie 2023. Taur

Vei avea parte de o săptămână relaxantă, fără prea multe bătăi de cap și cu multe momente frumoase, alături de cei dragi.

Astrele spun că traversezi o perioadă foarte bună pentru a-ți face prieteni noi, așa că ar fi bine să fii mai deschis față de oamenii pe care îi întâlnești. De asemenea, este foarte bine să fii mai implicat la locul de muncă, deoarece doar așa vei crește în ochii angajatorului.

Citeste si:

Horoscop săptămâna 5-11 iunie 2023. Gemeni

Stresul și oboseala te vor face să te miști destul de încet săptămâna aceasta, astfel că vei avea o mulțime de probleme. Chiar dacă situațiile pare că te depășesc, este bine să îți păstrezi calmul și să iei lucrurile pas cu pas.

Ai grijă să nu intri în conflicte, deoarece ai tendința să fii destul de irascibil și anumite persoane nu vor tolera atitudinea ta. Până la finalul săptămânii, lucrurile se vor calma în viața ta.

Horoscop săptămâna 5-11 iunie 2023. Rac

În ultima perioadă ai fost destul de nemulțumit de felul în care este apreciată munca ta la job, astfel că săptămâna aceasta ești hotărât să ceri o mărire de salariu sau un post mai bun în companie.

Ai nevoie de aceste schimbări în plan profesional, pentru a trece la următoarea etapă a vieții tale. Înainte de a solicita aceste lucruri, este bine să fii pregătit cu argumente.

Horoscop săptămâna 5-11 iunie 2023. Leu

Începutul săptămânii va fi destul de liniștit pentru tine pentru că vei încerca să te izolezi de persoanele din jurul tău pentru a-ți pune ordine în gânduri.

Chiar dacă simți că ai nevoie de o pauză de la tot ce te înconjoară, este bine să le spui celor dragi care sunt problemele tale. Finalul săptămânii va aduce sentimente intense și este bine să îți păstrezi calmul pentru a face față acestor situații neprevăzute.

Horoscop săptămâna 5-11 iunie 2023. Fecioară

Chiar dacă nu vei avea probleme majore săptămâna aceasta, tot ce vrei este să treacă timpul mai repede pentru a putea pleca în vacanță.

Ai muncit extrem de mult în ultima perioadă, iar acum simți că ai nevoie de câteva zile libere pentru a-ți reîncărca bateriile. Ai făcut o mulțime de planuri și pare că prietenii tăi sunt la fel de entuziasmați ca tine.

Horoscop săptămâna 5-11 iunie 2023. Balanță

Săptămâna aceasta începe să devină mai intensă dorința de a schimba locul de muncă. Ai ajuns în punctul în care îți dorești mai mult de la viața ta și un salariu mai bun este foarte important.

Ai grijă să nu iei decizii pripite și să fii foarte atent la ofertele pe care le primești, deoarece unele dintre ele ar putea să fie înșelătoare. Chiar dacă vei fi prins cu aceste schimbări, nu ignora aspectele care țin de sănătate.

Horoscop săptămâna 5-11 iunie 2023. Scorpion

În ultima perioadă ai depus eforturi destul de mari pentru a pune la punct un proiect important sau poate te pregătești de un eveniment deosebit din viața ta.

Oricare ar fi variantele, ai trecut de la agonie la extaz din cauza stresului, iar acum lucrurile parcă se calmează în viața ta. Cu toate acestea, este posibil să apară probleme în relația cu partenerul și este bine să petreceți mai mult timp împreună pentru a ajunge din nou pe aceeași pagină.

Horoscop săptămâna 5-11 iunie 2023. Săgetător

Săptămâna aceasta va aduce o mulțime de schimbări în viața ta și este posibil să faci o achiziție majoră.

În cazul în care este vorba de o nouă locuință, ai grijă să nu te abați de la bugetul stabilit inițial, deoarece vei avea parte de multe pierderi. Încearcă să discuți deschis cu partenerul pentru a găsi soluțiile cele mai avantajoase.

Horoscop săptămâna 5-11 iunie 2023. Capricorn

Ai trăit într-un carusel de emoții în ultima perioadă, iar acest lucru ți-a adus o mulțime de sentimente negative. Ai tendința să te izolezi de cei din jur, iar acest lucru va atrage și mai multe probleme în viața ta.

Chiar dacă îți este destul de greu să îți dai seama ce ai de făcut, există oameni minunați care sunt gata să te ajute în orice situație. Lucrurile se vor așeza în viața ta către finalul săptămânii, așa că nu trebuie să pui prea multă presiune pe tine.

Horoscop săptămâna 5-11 iunie 2023. Vărsător

Vei avea parte de o săptămână liniștită, în care ai timpul necesar să te gândești la noi schimbări sau lucruri pe care ți le dorești în viitorul apropiat.

Este posibil să apară gândul unui nou loc de muncă, însă trebuie să te gândești foarte bine ce îți este de folos cu adevărat. În weekend, partenerul îți va pregăti o surpriză, astfel că vei încheia săptămâna cu multă dragoste.

Horoscop săptămâna 5-11 iunie 2023. Pești

Vei avea parte de o săptămână extrem de agitată, în care vei duce la bun sfârșit o mulțime de proiecte și vei obține contextul ideal pentru a cere o mărire de salariu.

Eforturile tale nu pot fi trecute cu vederea, astfel că ai mari șanse de reușită. Pot apărea schimbări în plan sentimental, deoarece o persoană pe care tocmai ai cunoscut-o începe să ți se pară foarte interesantă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.