Sari la conținut

Horoscop săptămânal 19 – 25 decembrie. Ce aduce Crăciunul fiecărui nativ?

Horoscop
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop special de Crăciun

Săptămâna 19 – 25 decembrie este una specială pentru că vine Crăciunul. Descoperiți ce au pregătit astrele pentru fiecare nativ al zodiacului.

Hororscopul săptămânii 19 – 25 septembrie a fost realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTv.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – BERBEC

Or să vină şi banii de care ştiţi şi cei despre care nu aveţi habar, numai să nu uitaţi de datorii, ca să fie totul clar, cu banii, să fie un echilibru financiar.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – TAUR

Poate faceţi un consiliu de familie să vedeţi ce mai e de cumpărat, pe cine mai invitaţi la petrecere de Crăciun, de Anul Nou, şi supuneţi la vot.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – GEMENI

Voi o să treceţi peste nişte neînţelegeri mai vechi cu cineva la care ţineţi şi veţi petrece împreună sărbătorile în semn de împăcare

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – RAC

Se perindă oferte de job, dar nu vă stă capul la aşa ceva, şi o să vă pregătiţi de sărbători, cu tot ce trebuie, şi vă gândiţi aşa, printre picături, la ce o să faceţi.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – LEU

Se poate să prindeţi din zbor oferta de vacanţă şi să nu lăsaţi să treacă o astfel de ocazie pe lângă voi, că poate o fi şi mai ieftină.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – FECIOARĂ

O să mai cumpăraţi diverse lucruri pentru casă şi o să vă ocupaţi un pic de reamenajarea interiorului, că puneţi mare preţ pe confortul casnic, poate şi pentru că veţi fi gazde.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – BALANȚA

Aţi devenit mai sociabili, v-aţi înconjurat de oameni care vă împărtăşesc opiniile şi o să vă simţiţi bine în compania lor, atât la treabă, cât şi în cadrul reuniunilor.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – SCORPION

Se pare c-o să vă descurcaţi şi cu cheltuielile neprevăzute, c-or să intre bani şi din surse colaterale, ori poate vin pe filiera partenerului de cuplu şi se rotunjeşte bugetul.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – SĂGETĂTOR

Dorinţele vi se împlinesc, totul e să le formulaţi clar, să se- înţeleagă, c-o să lucraţi la ele şi să le aduceţi în realitate – că e foarte posibil, să ştiţi.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – CAPRICORN

O să primiţi acele recompense pe care vi le-au promis şefii şi o să vă asiguraţi că le veţi face pe plac alor voştri şi o să-i răsplătiţi cu cele mai frumoase daruri.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – VĂRSĂTOR

O să luaţi startul într-o nouă provocare profesională şi se discută în cadrul echipei ce-aveţi de făcut ca să vă puteţi lansa din ianuarie.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – PEȘTI

Se adună banii de prin toate direcţiile şi o să faceţi aprovizionarea, vă pregătiţi cu tot ce trebuie pentru sărbători, şi o să primiţi şi ajutor din partea alor voştri

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel