vineri, februarie 3, 2023

Neti Sandu a realizat horoscopul pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Vezi ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna care urmează.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – BERBEC

Inițiativele vă reușesc în mare parte și o să faceți progrese după o perioada de munca intensă și o să vă mai gândiți și la voi, să vă mai și relaxați.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – TAUR

O să recuperați niște bani sau poate să-i cereți înapoi, că să vă reparați mașina sau că să vă cumpărați una nouă. Aveți de luat nișe lucruri.

Te-ar mai interesa: Octavia Geamănu, după 8 de căsnicie: Marian nu m-a...

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – GEMENI

Întrevedere cu niște oameni de afaceri care vor să vă implicați într-un proiect care v-ar suplimenta veniturile și o să vă dați acordul, se pare.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – RAC

Se întâmplă ceva bun care vă readuce în lumina reflectoarelor și o să luați vreun premiu, o primă de sfârșit de an pentru toată munca depusă de-a lungul anului.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie 4 decembrie 2022 – LEU

O reușită atât la serviciu, poate ați perfectat comunicarea cu șefii, cât și în sfera casnică, v-or fi parvenit lucrurile pe care le-ați comandat mai de mult.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – FECIOARĂ

Vi se fac promisiuni de colaborare și o să vă gândiți bine de tot dacă o să aveți timp să intrați într-o combinație partenerială, nu acum, ci anul viitor.

Te-ar mai interesa: Amestec băbesc pentru bronșită. Tratamentul se țin...

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – BALANȚĂ

O să vă descurcați cu banii, că poate vi se aprobă un credit bancar și o să reamenajați interiorul locuinței, că vreți să arate totul mult mai fresh.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – SCORPION

Se adună banii în cont, că vi se plătesc niște sume restante și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade. În special copiilor o să le luați ce le-ați promis.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – SĂGETĂTOR

Primiți o răsplată. O să vă fie apreciată munca și poate primiți laude la scenă deschisă că ați pus toată priceperea la bătaie, că să iasă ceva de cea mai buna calitate.

Te-ar mai interesa: Horoscop 3 februarie. Astrolog: Urmează o zi plină...


Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – CAPRICORN

Se poate să primiți noi recomandări din partea șefilor și o să vă achitați onorabil, că vreți mai mult să faceți progrese în carieră. Să aveți un salariu mai mare.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – VĂRSĂTOR

Apar situații ofertante din punct de vedere profesional și o să vi se promită un proiect, din ianuarie, care să vă placa și să v-aducă și câștiguri bănești.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – PEȘTI

Există oportunitatea să plecați undeva, fie cu treabă, fie la distracție și o să fie o gură de oxigen, după o perioadă de consum fizic și nervos.

Te-ar mai interesa: Suferi de insomnie? Dr. Cezar spune cum poți avea ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private