Sari la conținut

Horoscop special de REVELION. 4 zodii încep anul cu dreptul. Sfaturile lui Mihai Voropchievici pentru fiecare ZODIE

horoscop Revelion
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop Camelia Pătrășcanu Revelion 2024.

Horoscop special de REVELION. 4 zodii încep anul cu dreptul. Sfaturile lui Mihai Voropchievici pentru fiecare ZODIE

Ultimile zile din an, de obicei, sunt rezervate rememorării anului care tocmai se încheie, cu bune și cu rele. Este o perioadă cu tendință conservatoare și tradițională pentru toate zodiile.

Este momentul în care putem să conștientizăm greșelile trecutului și să încercăm să nu le mai repetăm.

Mihai Voropchievici: Păstrați-vă calmul!

Mihai Voropchievici  a dezvăluit că, în săptămâna 26 decembrie – 2 ianuarie, perioadă în care este cuprins și Revelionul, zodiile vor avea parte de niște revelații, de niște momente interesante, dar și de distracție.

„Deveniți când serioși, când triști, dar vreți să păreți veseli. Așteptați intrarea în noul an pentru a primi veștile bune și schimbările importante. Toți oamenii de pe Pământ așteaptă ceva nou, favorabil, care să le aducă un influx de fericire, ceva original. Apare dorința de a fi lideri chiar prin cadourile pe care le oferiți.

Gândurile zboară la familie, la cei dragi, la casa părintească. Este bine ca în această perioadă să mâncați bine și rațional, să nu abuzați de hrană pentru a nu vă îmbolnăvi de la începutul anului.

Este bine să dați dovada de calm, să nu supărați pe nimeni și să cereți iertare de la cei pe care i-ați supărat în cursul anului.

Cei născuți în săptămâna 26 decembrie – 2 ianuarie sunt oameni care vor să conducă atât în profesia aleasă cât și în familie. Autoritari din naștere, Capricornii, căci ei sunt născuți în această perioadă, le plac totuși și lucrul individual. Acești nativi sunt mai solitari, vor să fie mai speciali și mai deosebiți. Sunt oameni serioși și buni la suflet. Sunt, în general, de ajutor pentru ceilalți. Au țeluri înalte și cred în fatalitate. Au multă autodisciplină, iar trăsăturile de caracter îi ajută să reușească în viață.

Așadar, sfatul general este să vă păstrați calmul, să fiți disponibili pentru ceilalți și buni ori de câte ori se poate”, a declarat numerologul Mihai Voropchievici, potrivit fanatik.ro.

Horoscop special de REVELION 2023. 4 zodii încep anul cu dreptul

Anul 2023 va fi unul destul de interesant pentru zodii, chiar din prima lună. Astfel, în luna ianuarie, Berbecii, Capricornii, Vărsătorii și Peștii încep anul cu dreptul.

Berbecii muncitori au numai de câștigat.

Taurii sunt cam nerăbdători, însă această nerăbdare nu e tocmai bună.

Gemenii nu vor începe anul cu dreptul, așa cum s-ar fi așteptat.

Racii ar trebui să lase la o parte toate grijile, toate preocupările. Își vor da seama că de multe ori își fac singuri griji. Același sfat este valabil și pentru Lei, care își fac prea multe griji pentru sănătatea prietenilor.

Fecioarele sunt nevoite să schimbe tactica pentru a avea parte de reușită.

Balanțele au parte de vremuri ceva mai frumoase față de ce au trăit în 2022.

Scorpionii susțin o bătălie pe care o pot câștiga.

Săgetătorii pun pe hârtie o problemă aparent fără rezolvare.

Capricornii vor avea parte de fertilitate și belșug la început de an.

Vărsătorii vor acționa favorabil, având o intuiție puternică.

Peștii primesc multe cadouri în ianuarie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel