marți, ianuarie 31, 2023

Cum să te rogi pentru iertarea păcatelor și îndepărtarea relelor. Iată ce rugăciune să rostești cu credință în bunul Dumnezeu și smerenie. Aprinde candela și roagă-te.

Rugăciunea este o cale de comunicare și comuniune cu divinitatea, notează BZI.ro.

De aceea, atunci când suntem copleșiți de probleme, suferință și împovărați de griji putem rosti cu mintea eliberată de gânduri negre o rugăciune de liniștire și de alungare a relelor din viața noastră.

Te-ar mai interesa: Zodii care se vor căsători în 2023. Este anul lor!...

Este bine să ne luăm o pauză de la tot ce facem și să aprindem candela și o lumânare. Apoi, cu smerenie și credință în bunul Dumnezeu să ne rugăm și să avem speranța că EL ne va ajuta, chiar și atunci când nu mai vedem nicio ieșire din situațiile în care ne aflăm.

Este bine să o citim zilnic

Această rugăciune se citește zilnic pentru a avea parte de binecuvântarea divină și de ajutorul forțelor cerești.

,,Doamne, viforul necazurilor se ridică asupra noastră şi au intrat ape până la sufletele noastre, dar întru Tine este toată nădejdea noastră.

Tu cunoşti pricina răului care ne apasă. La Tine perii capetelor noastre sunt număraţi.

Te-ar mai interesa: Dezvăluiri tulburătoare despre Zoia Ceaușescu: ...

La Tine deci scăpăm şi pe Tine Te rugăm să depărtezi de la noi orice rău pierzător de suflet şi să ne ajuţi a birui toate ispitele care ne învăluie, că Tu eşti întărirea,

scăparea şi izbăvitorul nostru, Hristoase Dumnezeule, şi Ţie slavă Îţi înălţăm, Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Amin.”

Acatistul Mântuitorului izbăvitor de necazuri se citește cât mai des cu putință pentru iertarea păcatelor, vindecarea bolilor și liniște sufletească.

Te-ar mai interesa: Secretele naturii! Ceaiurile minune care curăță fi...

Acest acatist este de grabnic ajutor la vreme de necaz și este făcător de minuni pentru cel care se roagă cu multă credință și smerenie, mai notează BZI.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private