Sari la conținut

Horoscop Urania, 23 – 29 martie. Avertisment pentru acești nativi! Mare atenție, nu se termină deloc bine!

Urania, astrolog
Sursă foto: Playtech
Horoscop săptămânal Urania

În fiecare vineri, Urania realizează horoscopul pentru săptămâna ce urmează, ajuntându-te să navighezi mai ușor printre problemele medicale sau sociale.

Horoscop Urania, 23 – 29 martie 2024. Berbec

Între 23 și 24 martie, axa celor două case ale sănătății va evolua sub influența mai multor planete cărora li se va adăuga, la începutul zilei de 23 martie, Marte, care va intra în zodia Peștilor și, până pe 30 aprilie, va crea stări de spirit trăite de către nativi mai intens ca până acum. E de observat însă prezența celor patru planete divergente, cu impact și greutate asupra casei a XII-a.

A nu se încerca amânări, ignorări sau artificii în locul rezolvării simple și clare a respectivei probleme. Din 29 martie, după ora 21:52′, curaj în afirmarea ideilor și principiilor care stau la baza unor opțiuni importante (profesia și modul ei de valorificare). A se evita, întreaga săptămână, discuțiile aprinse, așa-zis principiale, care ascund, de fapt, o nemulțumire mascată față de interlocutor.

Horoscop Urania, 23 – 29 martie 2024. Taur

Între 23 și 24 martie se vor menţine reticențele unora dintre nativi cu privire la un prieten, la o relaţie de simpatie și de bună comunicare până la acea vreme, care pare să se altereze sub impactul unor evenimente ce îi îndepărtează pe unii de ceilalți. Tristeţi interioare, sentimentale, duale, greu de stabilizat.

A nu se acționa la mânie sau la supărare (decepție) pe fundalul răscolit de intrarea planetei Marte, în ziua de 23 martie, în zodia Peștilor; până pe 30 aprilie, aceasta va crea destule situații tulburi și costisitoare sufletește.

Horoscop Urania, 23 – 29 martie 2024. Gemeni

Între 23 și 24 martie, activităţi domestice pot fi complicate de o disfuncţie legată de casă şi/sau gospodărie; piedici în calea desfăşurării vieții socioprofesionale care nu evoluează aşa cum şi-ar dori un nativ ce identifică sursa neregulilor într-o relaţie de familie care tinde să-i controleze viaţa.

La începutul zilei de 23 martie, Marte va intra în zodia Peștilor și, până pe 30 aprilie, va crea situații speciale nu tocmai ușor de gestionat, care vor implica aspectele de viață profesională, publică sau oficială. Gemenii vor dori să fie simpatizați și aplaudați ori respectați sau stimați, în ipostaze diferite ca importanță și miză personală.

Din 29 martie, după ora 21:52′, chestiuni contractuale, legale, care privesc o activitate reglementată juridic sau supusă unei hotărâri judecătorești.

Horoscop Urania, 23 – 29 martie 2024. Rac

Nativii nu vor avea o disponibilitate reală pentru întâlniri, dialoguri, schimburi de impresii, mai ales dacă mediul în care vor fi solicitați va fi știut dinainte ca unul dificil, antipatic, restrictiv sau străin de principiile și părerile nativilor.

Între 27 martie, după ora 11:03′, și seara zilei de 29 martie, stare de spirit încărcată de gânduri mai puțin armonice (neîncredere în cei dragi, nesiguranță, bănuieli motivate, într-o măsură mai mică sau mai mare, în funcție de natura și importanța fiecărei relații). Din 29 martie, după ora 21:52′, stare bună de sănătate și o atitudine mai senină în fața provocărilor vieții de fiecare zi. Horoscopul integral pentru Rac poate fi citit pe Libertatea.

urania, astrolog
Sursă foto: Fanatik

Horoscop Urania, 23 – 29 martie 2024. Leu

Între 23 și 24 martie, un plan sau niște intenții care aveau nevoie de o susținere financiară (cumpărături, investiție, plăți, taxe) vor fi date peste cap de o estimare nerealistă a situației lor materiale reale care îi va obliga pe nativi să se replieze.

Între 24 martie, după ora 22:38′, și dimineața zilei de 27 martie, cele două case ale comunicării și învățăturii vor fi marcate de influența exercitată asupra acestor registre de viață de Luna Plină în Balanță, din 25 martie, care îi va transforma pe cei născuți în Leu în niște persoane gata să „se bată” pentru ideile și concepțiile lor despre lume, viață, succes, putere, adevăr, fericire, credință și onoare, adică aspectele care definesc casa a IX-a, acolo unde se află, în tranzit, Soarele, parte activă în construcția acestei faze.

Horoscop Urania, 23 – 29 martie 2024. Fecioară

Între 24 martie, după ora 22:38′, și dimineața zilei de 27 martie, axa celor două case ale banilor va fi marcată de faza Lunii Pline în Balanță, din 25 martie; aceasta va sublinia aspectele urgente ori conflictele care se pot naște în sectorul intereselor materiale și patrimoniale importante. Nu acționați sub impulsurile de moment stârnite de enervare, stres, dispută, știri destabilizatoare, dezechilibru organic, grabă.

Între 27 martie, după ora 11:03′, și seara zilei de 29 martie, informații care nu fac plăcere, dialoguri complicate de pretenții sau observații deplasate ale unor persoane care, mânate de propriul lor interes, încalcă regulile unui dialog civilizat sau ale politeții necesare. Din 29 martie, după ora 21:52′, efort de a pune ordine în relațiile de familie ori în actele și documentele de interes patrimonial (administrativ, juridic, economic, fiscal, contractual).

Horoscop Urania, 23 – 29 martie 2024. Balanță

Comunicare cu instituțiile statului, deplasări de scurtă durată, informații sau înștiințări, notificări în legătură cu chestiuni administrative de interes modest.

Între 24 martie, după ora 22:38′, și dimineața zilei de 27 martie, cei despre care vorbim acum vor trăi sub auspiciile unui eveniment important, plin de semnificații; este vorba de faza Lunii Pline, în Balanță, din 25 martie, care va marca sectorul personalității lor, obligându-i pe nativi să-și evalueze împlinirile și să-și recalibreze dorințele, aspirațiile sau planurile de viitor în funcție de ajutorul pe care l-ar putea primi din partea unuia sau a mai multor parteneri: de viață (soț/soție), asociat, coleg de proiect ori parte contractuală.

Horoscop Urania, 23 – 29 martie 2024. Scorpion

Cele două case ale sănătății se vor afla sub influența Lunii Pline, în Balanță, care va solicita intens fiziologia organelor localizate în zona anatomică a capului și activitatea cerebrală.

Între 24 martie, după ora 22:38′, și dimineața zilei de 27 martie, cele două case ale sănătății se vor afla sub influența Lunii Pline, în Balanță, din 25 martie, care va solicita intens fiziologia organelor localizate în zona anatomică a capului și activitatea cerebrală, în ansamblu; ea va constitui și un factor de stres, de enervare sau de destabilizare interioară rapidă prin incapacitatea nativilor de a-și controla reacțiile în fața unor situații stresante, periculoase, nedrepte, incorecte cu care se vor confrunta mai ales la locul de muncă.

Horoscop Urania, 23 – 29 martie 2024. Săgetător

Cei maturi sau care se îndreaptă spre vârsta a III-a vor încerca să pună ordine în treburile casei, ale averii, ale unei corecte administrări a valorilor patrimoniale înțelese ca „bunuri de familie” și nu ca bunuri personale.

Între 24 martie, după ora 22:38′, și dimineața zilei de 27 martie, relațiile personale vor sta sub marca Lunii Pline în Balanță care va introduce o notă de echilibru, fie el și de scurtă durată, în relația Săgetătorilor cu apropiații lor, în schimb, va accentua toate nemulțumirile provocate pe o persoană dragă lor, punând povestea lor de dragoste într-o ecuație dramatică: dispute, crize, reproșuri, rostiri necugetate ale unor (false) adevăruri.

Horoscop Urania, 23 – 29 martie 2024. Capricorn

Între 23 și 24 martie, informații, învățătură, relații publice, deplasări, întâlniri, dialoguri susținute sau provocate de planeta Marte care, pe 23 martie, va intra în zodia Peștilor și, până pe 30 aprilie, va permite atât apropieri cât și despărțiri în plan relațional, determinate de viziunile comune sau divergente ale Capricornilor cu diferitele lor cunoștințe (vecini, colegi, parteneri, frați).

Din 29 martie, după ora 21:52′, sănătate în parametrii normali dar flux de idei, amintiri și reacții care se vor reflecta în relațiile cu părinții ori în treburile legate de „casă” în sensul larg al termenului.

Horoscop Urania, 23 – 29 martie 2024. Vărsător

Între 23 și 24 martie, șansa unei noi abordări a problemelor materiale (analiză, evaluare, decizie, acțiune) pe fondul intrării planetei Marte, în ziua de 23 martie, în zodia Peștilor; până pe 30 aprilie, aceasta va înlesni încasările și reglementările salariale pe căi speciale, pe care Vărsătorii le vor considera o „minune”, mai ales dacă își pierduseră orice speranță, iar întregul context în care se vor derula acele demersuri va fi, la rândul lui, unul greu de anticipat.

Între 27 martie, după ora 11:03′, și seara zilei de 29 martie, va fi vremea prudenței și a studierii adversarilor dacă unii Vărsători vor fi angajați într-o competiție fățișă sau chiar disimulată. Din 29 martie, după ora 21:52′, manifestări de simpatie sau de onestitate din partea unui prieten (apropiat)

Horoscop Urania, 23 – 29 martie 2024. Pești

Între 23 și 24 martie, relațiile parteneriale pot evolua într-o manieră stingheră, delicată, tulburată de nepotriviri, de situațiile încărcate de disconfort sau de contratimp chiar dacă nativii vor fi în mare formă pe fondul intrării planetei Marte, în ziua de 25 martie, în zodia Peștilor; până pe 30 aprilie, cât va dura acest tranzit prin semnul lor.

Între 27 martie, după ora 11:03′, și seara zilei de 29 martie, motive de reflexie asupra felului în care evoluează o stare de lucruri într-un domeniu de interes personal major de-al nativilor cum ar fi zona profesională, de progres prin evoluție, perfecționare și învățătură.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel