Sari la conținut

Horoscop Urania 9 – 15 Martie. Luna Nouă în Pești oferă posibilitatea de a trăi cu adevărat miracole

Urania, astrolog
Sursă foto: Playtech
Horoscop săptămânal Urania

Horoscop Urania 9 – 15 Martie. Luna Nouă în Pești oferă posibilitatea de a trăi cu adevărat miracole

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 9-15 Martie 2024

Intre 9 și 11 martie, numeroasele influente planetare plasate în casa a Xll-a le vor schimba nativilor starea de spirit care, deși dotați cu un acut simț al realității și determinare, se vor lăsa purtați pe aripile visării, ale somnolenței în care spiritul lor se va lăsa ademenit de proiectele care, în alte momente de peste an, nu i-au interesat; acum, însă, motivați și de Luna Nouă în Pești, din 10 martie, vor da curs unei inițiative pentru care nu au avut curajul necesar să o pună în practică. în joc, poate intra dorința de fericire, de progres și de succes profesional, de schimbare majoră a unui aspect de viață care nu le mai oferă nici o satisfacție.

Pe 10 martie, planeta Mercur va intra în zodia Berbecului un de, din cauza unei retrogradări, va rămâne în tranzit până pe 15 mai.

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 9-15 Martie 2024

Intre 9 și 11 martie, sectorul relațiilor de prietenie va fi scena mai multor evenimente astrologice: intensa și frumoasa regrupare de planete în zodia Peștilor, Lună Nouă în Pești, din 10 martie, intrarea planetei Venus în zodia Peștilor.

Va fi vorba de „îmblânzirea” relațiilor, de împăcări, de restabilirea unei comuniuni sufletești și, până pe 5 aprilie, grație patronajului Micului Benefic, de șansa de a beneficia de ajutorul sau de întâlnirea providențială cu o persoană care, prin îndrumările esențiale acordate să le permită Taurilor, indiferent de vârstă, un progres personal, ieșirea din penumbră din punct de vedere socio-profesional sau înțelegerea corectă a unei teme de viaţă delicate.

Atenție, de-a lungul zilei de 14 martie, la complicațiile care pot apărea pe fondul dublei cuadraturi pe care Luna o va face între casa personalității cu sectorul vieții profesionale, al imaginii și al autorității în plan public.

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 9-15 Martie 2024

Intre 9 și 11 martie, viața socială, cariera, exercitarea profesiei sau a funcțiilor și a responsabilităților publice va fi în centrul atenției celor mai mulți dintre Gemeni, pe fondul mai multor conjuncturi astrale: acumularea de planete și, prin urmare, de influențe astrale, în zodia Peștilor, configurarea Lunii Noi în Pești din 10 martie și intrarea planetei Venus, pe 11 martie, în același semn, care va crea un potențial benefic, de succes, de mulțumire, de împlinire, de recuperare a unei imagini sau autorități (respect) în mediul profesional sau public.

Pe 14 martie, pot surveni tensiuni interioare sau răbufniri vizibile pe fondul unor divergente de opinie dar, din 15 martie, după ora 05:16′, când Luna se va afla în casa I a Gemenilor, situația se va schimba, nativii arătând celor din jur fata plăcută a personalității lor, ei fiind mai veseli, mai diplomați, mai glumeți și mai flexibili în opinii.

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 9-15 Martie 2024

Intre 9 și 11 martie, sectorul aspirațiilor și al conștiinței, al opțiunilor fundamentale și al planurilor mari de viață își va trăi momentul lui de glorie din acest an datorită mai multor împrejurări astrale care, însumate, vor crea un climat propice schimbărilor și progresului, ascensiunii spirituale sau afirmării mature într-o direcție profesională. în joc, vor intra numărul mare de planete în tranzit prin zodia Peștilor (5!), Luna Nouă în Pești, din 10 martie, precum și intrarea, în ziua de 11 martie, a planetei Venus în același semn, asigurând, până pe 5 aprilie, un context socio-profesional dar și personal menit să le permită nativilor să facă saltul existențial mult dorit ori pentru care s-au pregătit asiduu.

Planetele în tranzit prin zodia Peștilor le vor da nativilor, întreaga săptămână, un suport astral subtil, intens și profund compensator.

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 9-15 Martie 2024

Intre 9 și 11 martie, context financiar, patrimonial sau conjunctural (ajutoare, susțineri, facilități, recomandări, sponsorizări, finanțări) pe fondul acumulării unui număr mare de planete în zodia Peștilor (5!), al Lunii Noi în Pești, din 10 martie, și al intrării planetei Venus, în același semn, pe 11 martie, care va asigura, până pe 5 aprilie, relații oneste, bune intenții, cumsecădenie, generozitate, spirit de dreptate sau de solidaritate. între 11 martie, după ora 02:20’, și începutul zilei de 13 martie, planurile majore profesionale vor fi tulburate de planeta Mercur care va tranzita zodia Berbecului între 10 martie și 15 mai.

Firește, la final, orice dispută se va dovedi inutilă și imprevizibilă prin cota de conflict pe care o poate căpăta o glumă, o observație critică sau o formulare radicală. între 13 martie, după ora 02:29’, și zorii zilei de 15 martie, nevoia de stabilitate socio-profesională va fi tulburată de provocările care se vor manifesta pe 14 martie, când cuadratura Marte/Uranus va fi potențată de Lună ceea ce poate naște discordie între nativi și unii dintre partenerii lor (inclusiv între soți); nota generală va fi dată de „cheful de ceartă”, de dorința de a face demonstrații de putere iar ambiția și orgoliul vor fi la cote ridicate.

Din 15 martie, după ora 05:16′, nevoie de comunicare, de socializare, de divertisment alături de prieteni.

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 9-15 Martie 2024

Intre 9 și 11 martie, câteva evenimente astrologice își vor uni forțele în beneficiul relațiilor parteneriale ale nativilor: numărul mare de planete în zodia Peștilor (5!), Luna Nouă în Pești, din 10 martie, și intrarea planetei Venus, în același semn, pe 11 martie, care va permite, până pe 5 aprilie, dialogurile sincere, negocierile corecte, soluțiile oneste, manifestarea respectului sau a simpatiei, dorința de cooperare, relațiile oneste, bunele intenții, dorința și putința de a ajuta; bun prilej pentru împăcări, pentru reluarea dialogului sau a colaborării și aflarea adevărului.

Autoritățile pot tranșa o cauză în favoarea nativilor sau într-un deplin respect al legii. între 11 martie, după ora 02:20’, și începutul zilei de 13 martie.

Din 15 martie, după ora 05:16’, atenție la lăudăroși, la lingușitori, la oamenii falși, ia manipulatorii care vor să cucerească și, mai ales, să pună o Fecioară într-o situație nedreaptă (incorectă), mai ales dacă aceasta are funcții și responsabilități publice.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 9-15 Martie 2024

Intre 9 și 11 martie, sectorul sănătății curente va fi binecuvântat de mai multe conjuncturi astrale care își vor uni forțele în beneficiul nativilor: numărul mare de planete în zodia Peștilor (51), Luna Nouă în Pești, din 10 martie, și intrarea planetei Venus, în același semn, pe 11 martie, vor permite, până pe 5 aprilie, ameliorarea unor suferințe, vindecarea, răspunsul rapid al organismului la o schemă de tratament; vor fi avantajate toate abordările medicinii alternative.

Din 15 martie, după ora 05:16’, curiozități intelectuale sau culturale; nativii tineri vor dori să afle cât mai multe lucruri în domeniul în care se pregătesc sau în care își desfășoară deja activitatea; nevoie de ridicare a nivelului de înțelegere.

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 9-15 Martie 2024

Intre 9 și 11 martie, universul emoțiilor și al sentimentelor va fi avantajat de numărul mare de planete în zodia Peștilor (5!), de Luna Nouă în Pești, din 10 martie, și de intrarea planetei Venus, în același semn, pe 11 martie, care va permite, până pe 5 aprilie, celor care trăiesc povești de dragoste, să fie fericiți, să dezvolte armonios o relație, să înceapă una nouă, să se încarce de bucuriile unor trăiri speciale; contextul este valabil și pentru părinții născuți în Scorpion în relația cu copiii lor.

Cei care desfășoară activități de creație sau de interpretare artistică vor fi într-o formă de zile mari: inspirați, profunzi, intuitivi, ridicând actul artistic pe care îl susțin la un nivel superior și culegând succesul binemeritat.

Totuși, ziua de 14 martie vine cu o notă conflictuală plină de surprize din cauza unei duble cuadraturi care provoacă reacții bruște, nervi încordați, ostilitate accentuată fie, direct, în planul relațiilor parteneriale, fie, indirect, prin implicarea unuia sau a mai multor membri de familie care vor lua atitudine și nu vor accepta compromisurile.

Din 15 martie, după ora 05:16’, discuții și informări pe teme fiscale, financiare, legale, administrative, privitoare la o chestiune patrimonială.

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 9-15 Martie 2024

Intre 9 și 11 martie, viaţa de familie ar trebui să decurgă mai lin, fără stres și dispute; contextul astral bogat în vibrații pozitive; numărul mare de planete în zodia Peștilor (5!), Luna Nouă în Pești, din 10 martie, și intrarea planetei Venus, în același semn, pe 11 martie, vor permite, până pe 5 aprilie, o premisă astrală favorabilă împăcărilor, reluării relațiilor de familie firești, întrerupte pe fondul unor conflicte mai vechi.

Teoretic, este bine să se dea curs acestor patronaje astrale în măsura în care aceste împăcări nu presupun sau nu impun concesii costisitoare, încălcarea principiilor sănătoase de viață sau asumarea unor riscuri pentru a fi pe placul uneia sau a mai multor persoane din familie care încearcă să-și impună autoritar punctul de vedere.

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 9-15 Martie 2024

Intre 9 și 11 martie, numărul mare de planete în zodia Peștilor (5!), Luna Nouă în Pești, din 10 martie, și intrarea planetei Venus, în același semn, pe 11 martie, vor permite, una sau mai multe abordări inspirate, pline diplomație, corecte pe fond, inteligente ca strategie și aducătoare, în planul relațiilor publice sau oficiale, a unei note de respect, de simpatie reciprocă, de onestitate, de bună înțelegere.

Până pe 5 aprilie, Micul Benefic va crea culoarele astrale favorabile pentru deplasări profitabile, noroc în confruntările oficiale sau în dialogul cu persoanele din spații de viață și activitate diferite de ale nativului dar de pe urma cărora acesta va avea de câștigat.

Din 15 martie, după ora 05:16’, vești și informații, unele oficiale, legate de specificul muncii lor sau de instituția unde își desfășoară activitatea.

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 9-15 Martie 2024

Intre 9 și 11 martie, numărul mare de planete în zodia Peștilor (5!), Luna Nouă în Pești, din 10 martie, și intrarea planetei Venus, în același semn, pe 11 martie, ar putea înlesni rezolvarea unei nedreptăți salariale, finalizarea în favoarea nativului a unei cercetări, obținerea unei hotărâri în. instanță, negocierea onestă a drepturilor cuvenite, corectarea unor erori de calcul, acceptarea unei oferte de muncă sau de colaborare (alternativă sau ocazională) care, prin venitul oferit, să le permită nativilor să acopere niște cheltuieli necesare.

Ceva îi va enerva pe nativi, făcându-i să riposteze clar și fără menajamente în relația lor cu o rudă.

Din 15 martie, după ora 05:16′, chef de relaxare și evadare din cadrele de viață monotone.

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 9-15 Martie 2024

Intre 9 și 11 martie, numărul mare de planete în zodia Peștilor (5!), Luna Nouă în Pești, din 10 martie, și intrarea planetei Venus, în aceiași semn, pe 11 martie, constituie motivații astrale importante pentru ca nativii să se aștepte la unul sau la mai multe evenimente cu un important ecou la nivel la nivelul vieții interioare.

Patronajul astral este unul bun, frumos, dar nu neapărat ușor; cel mai greu le va fi celor maturi să se confrunte cu nevoia de a renunța le unele obișnuințe, convingeri sau dorințe și de a accepta provocarea noului.

Cele două planete, opuse ca efect – Saturn și Neptun, vor lucra intens asupra lor iar destinul fiecărui Pește va fi în plin proces de (re)modelare.

Va fi nevoie de răbdare, de atenție, de o informare corectă, de acțiune clară și fără riscuri în plan financiar. între 13 martie, după ora 02:29’, și zorii zilei de 15 martie, registrul comunicării și al învățării va evolua în nota obișnuită cu excepția zilei de 14 martie când, ceva – o veste, un presentiment, o intuiție, i-ar putea destabiliza.

E nevoie de calm, de luciditate, de o abordare logică a respectivei tulburări de spirit. Din 15 martie, după ora 05:16’, chestiunile de familie vor fi evitate, ca și dialogul pe teme care enervează și nu rezolvă problema de fond.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel