Sari la conținut

Horoscop Urania, săptămâna 9 – 15 martie. Zodiile pândite de GHINION

urania, astrolog
Sursă foto: Fanatik
Horoscop săptămânal Urania

La fiecare sfârșit de săptămână, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania, săptămâna 9 – 15 martie. Berbec

Intre 9 și 11 martie, numeroasele influente planetare plasate în casa a Xll-a le vor schimba nativilor starea de spirit care, deși dotați cu un acut simț al realității și determinare, se vor lăsa purtați pe aripile visării, ale somnolenței în care spiritul lor se va lăsa ademenit de proiectele care, în alte momente de peste an, nu i-au interesat; acum, însă, motivați și de Luna Nouă în Pești, din 10 martie, vor da curs unei inițiative pentru care nu au avut curajul necesar să o pună în practică. în joc, poate intra dorința de fericire, de progres și de succes profesional, de schimbare majoră a unui aspect de viață care nu le mai oferă nici o satisfacție.

Horoscop Urania, săptămâna 9 – 15 martie. Taur

Intre 9 și 11 martie, sectorul relațiilor de prietenie va fi scena mai multor evenimente astrologice: intensa și frumoasa regrupare de planete în zodia Peștilor, Lună Nouă în Pești, din 10 martie, intrarea planetei Venus în zodia Peștilor.

Va fi vorba de „îmblânzirea” relațiilor, de împăcări, de restabilirea unei comuniuni sufletești și, până pe 5 aprilie, grație patronajului Micului Benefic, de șansa de a beneficia de ajutorul sau de întâlnirea providențială cu o persoană care, prin îndrumările esențiale acordate să le permită Taurilor, indiferent de vârstă, un progres personal, ieșirea din penumbră din punct de vedere socio-profesional sau înțelegerea corectă a unei teme de viaţă delicate.

Horoscop Urania, săptămâna 9 – 15 martie. Gemeni

Intre 9 și 11 martie, viața socială, cariera, exercitarea profesiei sau a funcțiilor și a responsabilităților publice va fi în centrul atenției celor mai mulți dintre Gemeni, pe fondul mai multor conjuncturi astrale: acumularea de planete și, prin urmare, de influențe astrale, în zodia Peștilor, configurarea Lunii Noi în Pești din 10 martie și intrarea planetei Venus, pe 11 martie, în același semn, care va crea un potențial benefic, de succes, de mulțumire, de împlinire, de recuperare a unei imagini sau autorități (respect) în mediul profesional sau public.

Urania, astrolog
Sursă foto: Playtech

Horoscop Urania, săptămâna 9 – 15 martie. Rac

Intre 9 și 11 martie, sectorul aspirațiilor și al conștiinței, al opțiunilor fundamentale și al planurilor mari de viață își va trăi momentul lui de glorie din acest an datorită mai multor împrejurări astrale care, însumate, vor crea un climat propice schimbărilor și progresului, ascensiunii spirituale sau afirmării mature într-o direcție profesională.

În joc, vor intra numărul mare de planete în tranzit prin zodia Peștilor (5!), Luna Nouă în Pești, din 10 martie, precum și intrarea, în ziua de 11 martie, a planetei Venus în același semn, asigurând, până pe 5 aprilie, un context socio-profesional dar și personal menit să le permită nativilor să facă saltul existențial mult dorit ori pentru care s-au pregătit asiduu.

Horoscop Urania, săptămâna 9 – 15 martie. Leu

Context financiar, patrimonial sau conjunctural (ajutoare, susțineri, facilități, recomandări, sponsorizări, finanțări) pe fondul acumulării unui număr mare de planete în zodia Peștilor (5!)

Între 11 martie, după ora 02:20′, și începutul zilei de 13 martie, planurile majore profesionale vor fi tulburate de planeta Mercur care va tranzita zodia Berbecului între 10 martie și 15 mai, și, prin mecanismele defectuoase de gândire și înțelegere pe care le va provoca ori prin reacțiile disproporționate ale nativilor în fața unor situații dezagreabile, va amplifica eventualele conflicte.

De aceea, nativii trebuie să fie atenți la felul în care se poartă sau vorbesc în mediile profesionale în care își desfășoară activitatea și să se abțină să spună ceea ce cred, cu adevărat, sau să formuleze răspunsuri tranșante care intuiesc că îi vor „deranja” pe unii dintre colaboratorii sau colegii lor. Firește, la final, orice dispută se va dovedi inutilă și imprevizibilă prin cota de conflict pe care o poate căpăta o glumă, o observație critică sau o formulare radicală.

Horoscop Urania, săptămâna 9 – 15 martie. Fecioară

Între 9 și 11 martie, câteva evenimente astrologice își vor uni forțele în beneficiul relațiilor parteneriale ale nativilor: numărul mare de planete în zodia Peștilor (5!), Luna Nouă în Pești, din 10 martie, și intrarea planetei Venus, în același semn, pe 11 martie, care va permite, până pe 5 aprilie, dialogurile sincere, negocierile corecte, soluțiile oneste, manifestarea respectului sau a simpatiei, dorința de cooperare, relațiile oneste, bunele intenții, dorința și putința de a ajuta; bun prilej pentru împăcări, pentru reluarea dialogului sau a colaborării și aflarea adevărului.

Horoscop Urania, săptămâna 9 – 15 martie. Balanță

Sectorul sănătății curente va fi binecuvântat de mai multe conjuncturi astrale care își vor uni forțele în beneficiul nativilor

Între 9 și 11 martie, sectorul sănătății curente va fi binecuvântat de mai multe conjuncturi astrale care își vor uni forțele în beneficiul nativilor: numărul mare de planete în zodia Peștilor (5!), Luna Nouă în Pești, din 10 martie, și intrarea planetei Venus, în același semn, pe 11 martie, vor permite, până pe 5 aprilie, ameliorarea unor suferințe, vindecarea, răspunsul rapid al organismului la o schemă de tratament; vor fi avantajate toate abordările medicinii alternative; șansă a unei reechilibrări psihice după necazuri și încercări (personale, profesionale, familiale, sociale, financiare) care l-au destabilizat pe un nativ.

Horoscop Urania, săptămâna 9 – 15 martie. Scorpion

Universul emoțiilor și al sentimentelor va fi avantajat de numărul mare de planete în zodia Peștilor (5!), de Luna Nouă în Pești, din 10 martie, și de intrarea planetei Venus, în același semn, pe 11 martie, care va permite, până pe 5 aprilie, celor care trăiesc povești de dragoste, să fie fericiți, să dezvolte armonios o relație, să înceapă una nouă, să se încarce de bucuriile unor trăiri speciale

Horoscop Urania, săptămâna 9 – 15 martie. Săgetător

Viața de familie ar trebui să decurgă mai lin, fără stres și dispute; contextul astral bogat în vibrații pozitive.

Între 9 și 11 martie, viața de familie ar trebui să decurgă mai lin, fără stres și dispute; contextul astral bogat în vibrații pozitive; numărul mare de planete în zodia Peștilor (5!), Luna Nouă în Pești, din 10 martie, și intrarea planetei Venus, în același semn, pe 11 martie, vor permite, până pe 5 aprilie, o premisă astrală favorabilă împăcărilor, reluării relațiilor de familie firești, întrerupte pe fondul unor conflicte mai vechi.

Horoscop Urania, săptămâna 9 – 15 martie. Capricorn

Micul Benefic va crea culoarele astrale favorabile pentru deplasări profitabile, noroc în confruntările oficiale sau în dialogul cu persoanele din spații de viață și activitate diferite de ale nativului dar de pe urma cărora acesta va avea de câștigat.

Horoscop Urania, săptămâna 9 – 15 martie. Vărsător

Zodia Vărsător. Numărul mare de planete în zodia Peștilor, Luna Nouă în Pești, din 10 martie, și intrarea planetei Venus, în același semn, pe 11 martie, ar putea înlesni rezolvarea unei nedreptăți salariale, finalizarea în favoarea nativului a unei cercetări, obținerea unei hotărâri în instanță, negocierea onestă a drepturilor cuvenite, corectarea unor erori de calcul, acceptarea unei oferte de muncă sau de colaborare (alternativă sau ocazională) care, prin venitul oferit, să le permită nativilor să acopere niște cheltuieli necesare.

Horoscopu integral pentru fiecare zodie poate fi citit pe Libertatea.

Horoscop Urania, săptămâna 9 – 15 martie. Pești

Zodia Pești. Patronajul astral este unul bun, frumos, dar nu neapărat ușor; cel mai greu le va fi celor maturi să se confrunte cu nevoia de a renunța le unele obișnuințe, convingeri sau dorințe și de a accepta provocarea noului. Cele două planete, opuse ca efect – Saturn și Neptun, vor lucra intens asupra lor iar destinul fiecărui Pește va fi în plin proces de (re)modelare

 

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel