Sari la conținut

Horoscop Urania. Urmează trei zile de VIS pentru o zodie: Apare și o persoană specială

Urania, astrolog
Sursă foto: Playtech
Horoscop săptămânal Urania

Horoscop Urania. Urania a dezvăluit întregul horoscop al perioadei următoare. Astrologul susține că una dintre zodii se va schimba în totalitate. Este posibil ca cei din jurul ei sa nu o mai recunoască. Ceilalți nativi se vor axa, în schimb, asupra laturii financiare. Descoperiți predicțiile integrale în rândurile de mai jos.

Astrologul Urania anunță o perioadă agitată, zile de repaus pentru unii nativi și de schimbări pentru alții.

Previziuni pentru Rac

Horoscop Urania – RAC. Racii vor avea nevoie să ia o pauză și din câte se pare vor obține ceea ce își doresc. De această dată și astrele se aliniază în avantajul persoanelor născute în acest semn zodiacal. Este posibil chiar să se întâlnească cu cineva special.

„Raci vor avea parte de câteva zile în care se vor putea odihni în tihna unui confort mental, psihic sau spiritual prin preocupări rafinate, superioare, care să le dea satisfacție”, spune Urania, potrivit Ciao.

Urania, astrolog
Sursă foto: Playtech

Previziuni pentru Leu

Horoscop Urania – LEU. În cazul celor născuți în zodia Leu, zilele următoare vor fi consacrate zonei financiare. Cine este născut sub acest semn zodiacal colaborează cu ceilalți și are grijă să nu existe nicio pierdere.

„Registrul financiar care funcționează grație intervenției sau cooperării cu diferite persoane sau instituții, cel puțin pe „hârtie”, nu prezintă riscuri”, adaugă astrologul, potrivit sursei menționate.

Previziuni pentru Fecioară

Horoscop Urania – FECIOARĂ. În ceea ce privește Fecioarele, vor exista schimbări drastice. Cu toate că acești nativi nu obișnuiesc să-și modifice ideile când au încredere în ele, de această dată situația va fi diferită. Aceștia devin mai agreabili și, totodată, își vor schimba repede opiniile.

„Nativii, mai ales cei maturi, vor da dovadă de fixism și de o disponibilitate limitată în a-și schimba opiniile, părerile sau convingerile pe fondul valului de înnoiri care îi provoacă din toate părțile”, mai spune astrologul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel