Sari la conținut

Horoscopul mincinoșilor! Ce zodie știe să mintă cel mai bine? Numerolog: „Ei mint şi când dorm”

minciuna
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Gesturi care trădează o persoană când minte

Știai că există un horoscop al mincinoșilor? Dar care este zodia care excelează în minciună? Ne răspunde la această întrebare celebrul numerolog Mihai Voropchievici.

Pe lângă oamenii cinstiți, există mincinoși care pot face din lume un loc dificil. Pur și simplu nu pot rezista minciunii. Mulți dintre acești mincinoși compulsivi se bazează pe înșelăciune, fraudă și minciuni flagrante pentru a obține ceea ce își doresc. Poate că nu realizăm acest lucru, dar unele părți din noi înving calitățile bune și, în mod inconștient, ne fac să mințim pentru a evita confruntările sau pentru a obține ceea ce ne dorim.

Mihai Voropchievici a dezvăluit în emisiunea Adevăruri ascunse zodia cea mai mincinoasă.

Horoscopul mincinoşilor, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

„Reacţionează diferit. Are un semn revelator pentru fiecare minciună care vine. Încearcă întotdeauna să fie dezinvolt. Parcă spune o poveste. Când îl prinzi, dă din umeri. Încearcă să minimalizeze efectul minciunii. Atunci când este acuzat, nu-i convine. Pleacă şi vorbeşte singur”.

Horoscopul mincinoşilor, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

„Taurul este foarte meticulos. Când se pregăteşte să spune o minciună, parcă o gândeşte. Caută pe cât posibil să detalieze. Să vină cu lux de amănunte. E un mincinos care ştie cum să spună. Dacă minte despre ce a făcut într-o anumită zi, are un plan. Vine şi exagerează. Are o regie nemaipomenită”.

Horoscopul mincinoşilor, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

„Gemeni sunt mai guralivi. Se spune că şi atunci când respiră mint. De obicei, îţi dai seama când îţi ascunde ceva. Când minte, şi o face destul de des, consideră că ceea ce spune trebuie să fie auzit. Ei vorbesc foarte mult. Trebuie să fie în centrul atenţiei. Scopul este să fie acolo şi să spună ceva. Singura problemă care poate apărea sunt detaliile care vin atunci când spun o minciună”.

Horoscopul mincinoşilor, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

„Racul nu minte. Nu ştie să mintă. E trăsătura lui cea mai grozavă. E imposibil să fie convingător. Se înroşeşte imediat. Când încearcă să mintă, nu poate să te privească în ochi. Când şi-a coborât privirea, e clară treaba. Dacă l-ai prins cu cioara vopsită, spune că este ocupat. Sunt prinşi foarte repede”.

Horoscopul mincinoşilor, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

„Când minte trebuie să aibă credibilitate. Este singurul semn zodiacal care are multă încredere în el. Când vor să mintă, credibilitatea îi ajută să rămână concentraţi. Au ceva prestant. Minte cu convingere. Sunt cei mai buni ca actori. Leul are scenaristică. E o abilitate foarte periculoasă. Cei care persistă, se vor axa în viaţă pe a spune 2 adevăruri şi trei minciuni”.

Horoscopul mincinoşilor, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

„Fecioara este foarte atentă la detalii şi la ce scoate pe guriţă atunci când minte. Le pregăteşte la fix. Deci, te-a terminat. Adaugă prea multe detalii la poveştile lor. Devin obositori. Vin cu lux de amănunte, ca cel din faţa lor să nu-şi dea seama. Când a venit cu absurdităţi, atunci îl prinzi. Începe să se scuze şi acuze”.

Horoscopul mincinoşilor, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

„Ei sunt justiţiarii. Balanţele, ca să nu apelează la minciuni, urăsc confruntările directe. Pot să strice prietenii foarte uşor. Ele nu prea vor să mintă. Dacă ajung în punctul de a ascunde adevărul, te va evita. Îl prinzi imediat”.

Horoscopul mincinoşilor, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

„Nativul Scorpion îşi doreşte să fie considerat cea mai sinceră zodie. Urăşte minciuna şi preferă să ascundă adevărul. Ei ajung la compromis. Sunt foarte convingători, dar când începi să le pui întrebări, devin agitaţi. Nu ştie ce să facă”.

Horoscopul mincinoşilor, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

„Se pricepe foarte bine să mintă, dacă este nevoit să o facă. Ies repede din situaţii cu o mică minciunică. Atunci când este prins, preferă să ridice din umeri. Trec la atac dacă îi bănuieşti. Se sustrag. Ajunge să te facă să te simţi chiar tu vinovat dacă te-ai îndoit de ei”.

Horoscopul mincinoşilor, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

„O zodie de pământ care se pricepe să ascundă adevărul mai ales atunci când simte că trebuie să facă acest lucru. Dacă cunoaşte un adevăr despre o anumită persoană, şi este nevoit să rămână doar el cu acest adevăr, preferă să îi spună în faţă. Trebuie să spună ca să fie crezut. Capricornii nu vorbesc mult. Te-au tăiat imediat. E aproape imposibil să-l prinzi”.

Horoscopul mincinoşilor, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

„Urăşte minciuna. Când minte încearcă să păstreze lucrurile simple. Emoţiile se citesc pe faţă. Se schimbă la culoare. Va încerca să găsească mai multe moduri să te convingă că el este nevinovat. Dacă pui mai multe întrebări, îţi va pune altă întrebare ca să uiţi de acea minciună. Te scoate din zonă. Va încerca să pară că nu este mare lucru să spună o minciună”.

Horoscopul mincinoşilor, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

„Sunt rudele lui Pinocchio. Ei sunt regii. Aştia mint şi când dorm. Cu cât minte mai mult, cu atât este prins mai repede. Dacă l-ai observat că îl minţi, se victimizează. Se preface că este o victimă pentru a te convinge că spun adevărul. Imediat îşi umple ochii cu lacrimi”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel