miercuri, mai 25, 2022

Când se termină războiul din Ucraina? Cristina Demetrescu: „A început cu o minciună, se va termina la fel”

Occidentul este sceptic în ceea ce privește retragerea Rusiei din anumite regiuni ucrainene. Rușii încearcă să se regrupeze, să se aprovizioneze și să-și consolideze ofensiva în regiunea Donbas, a declarat recent secretarul general al NATO.

Când se termină războiul din Ucraina? Cristina Demetrescu: „A început cu o minciună, se va termina la fel”

Oraşul Odesa a fost atacat, în această dimineaţă, cu mai multe rachete. Un incendiu uriaş a izbucnit la un depozit de combustibil. Forţele ucrainene au descoperit un adevărat masacru la Bucha, acolo unde civili nevinovaţi au fost ucişi de soldaţii ruşi care s-au retras.

Te-ar mai interesa: O nouă pierdere a medicinii românești. S-a stins d...

Astrologii preconizează că războiul din Ucraina ar putea să se încheie prin luna mai.

„Sunt voci care spune că războiul acesta ar trebui să se termine undeva prin luna mai. Războiul a început cu o minciună, se va termina la fel.

Vestea bună pentru noi este că el nu are cum să depășească granițele a ceea ce se întâmplă la acest moment. Și este vestea proastă pentru el”, a declarat astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la Antena 3.

„Toate astrele indică faptul că Putin trebuie să renunțe la război

În ce privește sănătatea liderului de la Kremlin și zvonurile că ar suferi de o boală incurabilă, Demetrescu nu pare să vadă același lucru în astrograma sa.

Te-ar mai interesa: Bea această băutură minune în fiecare zi! Stimulea...

„Harta ne spune că are o sănatate bună (…). Sunt entități care realizează că el nu mai are niciun viitor.

Dar, în acest an, are niște momente critice în acest an, el cade puțin câte puțin (…).

Până la urmă e foarte greu de înțeles ce se întâmplă în momentul acesta, pentru că nu se știe cu cine duce acest război, că Ucraina e practic o țară luată ostatică de un terorist, un agresor și, practic, e un dublu război.

Te-ar mai interesa: Țiuitul în urechi pare să fie legat de o funcție C...

Astrograma lui Putin: este un om puternic pe parte distructică, practic este cumva programat să distrugă. De când este la putere, de circa 23 de ani, la momentul acesta toate planetele lui atârnă în partea de jos a hărții.

Dacă cineva l-ar sfătui acum, i-ar spune să renunțe, să nu se ducă să cucerească ceva (…). Pe de altă parte, este a opta zodie de la Balanță, este o zodie distructivă, care se numește și zodia morții”, susține Cristina Demetrescu.

Te-ar mai interesa: Care este porția corectă de pâine ca să nu te îngr...

În plus, „toate astrele indică faptul că Putin trebuie să renunțe la război”, a mai spus Demetrescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private