duminică, decembrie 4, 2022

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici.

Horoscopul runelor 25 aprilie – 2 mai. Berbec

Este momentul de strălucire a Berbecilor – aceștia vor da lovitura și vor face un salt calitativ în viața lor. Practic, îl vor prinde pe Dumnezeu de un picior. Berbecii vor avea parte de succes pe toate planurile: sănătate, dragoste, bani și familie.

Horoscopul runelor 25 aprilie – 2 mai. Taur

Taurii sunt pe un teren alunecos în săptămâna ce urmează. Taurii trebuie să aibă grijă cum acționează și cum îi tratează pe cei din jur, pentru că orice vorbă poate fi considerată un afron. Sfatul pentru Tauri: cu cât vorbiţi mai puţin cu atât treceţi mai uşor.

Te-ar mai interesa: Secret de la dr. Bilic. Cum ne păstrăm organismul ...

Horoscopul runelor 25 aprilie – 2 mai. Gemeni

Vunjo pentru Gemeni. Gemenii sunt mai norocoși chiar și decât Berbecii. Aceștia vor beneficia și de protecție Divină. Gemenii au absolut tot ce își doresc.

Horoscopul runelor 25 aprilie – 2 mai. Rac

Pe raci îi așteaptă schimbări importante. Să fiți pregătiți!

Horoscopul runelor 25 aprilie – 2 mai. Leu

Leii au două variante. Să îşi schimbe locul de muncă sau pur şi simplu, dacă nu vrea să schimbe locul de muncă, să facă o deplasare undeva.

Horoscopul runelor 25 aprilie – 2 mai. Fecioară

Fecioara primeşte un dublu sfat. În primul rând să nu se mai agite, să se relaxeze total, iar al doilea sfat, vizavi de starea de sănătate a unei persoane foarte dragi, să termine pentru că ele sunt zeiţele sănătăţii, zodia Fecioară patronează sănătatea şi să nu îşi facă griji. Sunt şi ipohondre, iar când e vorba de sănătate se agită foarte tare. Nu mai exageraţi. Persoana despre care credeţi că ar avea probleme de sănătate are de fapt o sănătate extraordinară, dar vă aşteaptă să vă duceţi să o vizitaţi.

Te-ar mai interesa: OMS avertizează: Scăderea vigilenţei lasă uşa desc...

Horoscopul runelor 25 aprilie – 2 mai. Balanță

Balanţa, în săptămâna următoare, trebuie să fie puternic, forţos, să depăşească o încercare. E o săptămână mai anevoioasă. Îi poate încerca şi o durere de cap, o migrenă, un umăr.

Horoscopul runelor 25 aprilie – 2 mai. Scorpion

Scorpionii au nevoie de bateriile încărcate la capacitate maximă, deoarece vor avea o săptămână cu mult de scris, cu mult de comunicat.

Horoscopul runelor 25 aprilie – 2 mai. Săgetător

Săgetătorii pot afla un adevăr important care poate veni cu marcaj în viaţa lor sau, pur şi simplu, cu o schimbare. E ceva fantastic de important.

Te-ar mai interesa: Rețeta zilei: Cimbru, busuioc și mărar, elixir pen...

Horoscopul runelor 25 aprilie – 2 mai. Capricorn

Simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă şi pasională.

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022. Vărsător

Vărsătorii, pentru cei care chiar îşi doresc, Sfintele Sărbători vin cu o veste bună: fertilitate şi belşug. Totodată, toate visele voastre se vor împlini. Pe de o parte pentru cei care sunt doritori şi aşteaptă de mult.

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022. Pești

Peştii au câteodată nişte dorinţe, vor nişte lucruri, dar acele lucruri pe care le anticipam noi pentru luna mai. Peştii vor să vină acum. Nu mâine. Acum. Vor primi şi în plan personal, şi social şi profesional toate lucrurile bune. Numai cu condiţia să aibă răbdare, să nu forţeze mâna norocului.

Te-ar mai interesa: La ce trebuie să fim atenți când consumăm miere și...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private