Sari la conținut

Horoscopul SĂNĂTĂŢII pentru luna iulie 2024. ZODIILE protejate de astre

horoscop
sursa foto: arhiva doctorul zilei

Luna lui Cuptor, a doua lună de vară, anunță o perioadă liniștită și propice activităților și schimbărilor benefice pentru organism. Temperaturile caniculare pot afecta sănătatea la modul general, dar iată cum vor fi protejate zodiile de astre în luna iulie.

Află ce sfaturi au astrele pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători şi Pești.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se va bucura de un sezon cald lipsit de griji în ceea ce priveşte starea de sănătate. Este important să fie atentă și să evite curenţii de aer rece, deoarece problemele mai vechi cu sinusurile pot reapărea. Pe de altă parte, ar fi bine să petreacă cât mai multe seri liniștite în aer liber și să practice un sport de vară.

Este recomandat să se alimenteze corect din punct de vedere nutritiv. Nu tot ceea ce pare frumos pe ambalaj este și sănătos pentru organismul său. Dacă consideră necesar, poate consulta un medic nutriționist.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Va avea o perioadă bună și echilibrată în ceea ce privește sănătatea. Dacă poartă ochelari de ceva vreme, este bine să facă un control oftalmologic la începutul lunii. Vederea sa slăbește și trebuie protejată. Sfaturile medicului oftalmolog sunt de încredere, deoarece avertismentele sale se pot adeveri peste câţiva ani.

Dacă este deranjată de câteva kilograme în plus, nu trebuie să se înfometeze. Există metode mai sănătoase de a scăpa de ele, care includ mese sănătoase și exerciții fizice, potrivit rtv.net.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Starea sa de sănătate se va îmbunătăţi semnificativ în primele zile calde ale lunii iulie, mai ales dacă a avut probleme serioase de sănătate în luna iunie. Dacă a suferit o intervenţie chirurgicală și urmează un tratament costisitor, Saturn va ajuta la recuperare rapidă și la renunțarea la medicamente.

Este bine să apeleze la vitamine și ceaiuri pentru a sprijini sistemul imunitar. Este predispusă răcelii și ar fi bine să prevină apariția acesteia prin metode naturale.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Conjunctura astrală este favorabilă Racului în luna iulie, cu Mercur și Luna nouă din 9 iulie de partea sa. Mercur, aflat în armonie deplină cu zodia sa, poate accelera vindecarea unei afecţiuni mai puţin severe care afectează sistemul digestiv.

Este bine să combine pastilele cu ceaiurile gastrice. Dacă are multe probleme pe cap, acestea se vor răsfrânge asupra stării sale de sănătate. Dacă nu poate face față singură sarcinilor, ar fi bine să ceară ajutorul cuiva cunoscut.

Leu (23 iulie – 22 august)

Zodia sa este vizitată de Venus în luna iulie, ceea ce este benefic pentru sănătate. Dacă a avut o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătăţii în luna iunie, aceasta se va încheia curând. În iulie vor fi puține momente în care nu se va simți bine, iar durerile de cap și lipsa de energie pot fi puse pe seama programului aglomerat de la serviciu.

Stilul său de viață și cel alimentar sunt haotice. Deși momentan nu există semnale de alarmă, pe viitor ar putea apărea probleme clare. Este recomandat să fie mai organizată din acest punct de vedere.

Horoscop
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Nu trebuie să își facă mari griji cu privire la sănătate în luna iulie, dacă nu are probleme cu greutatea. Pluton, planeta sănătăţii sale, aduce vești bune în sezonul cald, dar nu este exclus să se accidenteze ușor la membrele superioare.

Este important să fie atentă când manevrează obiecte grele. Este obsedată de exercițiile fizice, ceea ce nu este rău atâta timp cât are parte și de odihna necesară. Ar fi bine să încerce să se odihnească mai mult în această perioadă pentru a menține o condiție fizică bună.

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Prima perioadă cu temperaturi ridicate a anului îi provoacă migrene și probleme cu tensiunea arterială. Este recomandat să facă plimbări lungi în aer curat cât mai des și să nu aducă problemele de la serviciu acasă. Ar fi bine să se odihnească cât mai mult acasă.

O cură de detoxifiere ar fi benefică, măcar pentru trei zile. Dacă are mici stări de disconfort la nivelul sistemului digestiv, aceasta ar putea fi de mare folos.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În luna iulie se va simți mai bine, chiar dacă în zilele foarte calde va părea lipsită de energie. Este recomandat să repete controlul ginecologic anual la începutul verii și să profite de orice moment de relaxare și odihnă. Plimbările cu bicicleta dimineața, pe răcoare, sunt o opțiune bună dacă vrea să slăbească rapid.

Stările de amețeală ar putea provoca bătăi de cap serioase, fiind posibil ca lipsa de vitamine și minerale să fie responsabilă. Este indicat să viziteze medicul pentru a vedea cum să procedeze.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Veştile bune cu privire la sănătate vor continua toată luna iulie. Casa Sănătăţii este puternică anul acesta și protejată de două planete benefice.

Începutul lunii iulie este perioada cea mai indicată pentru cure de slăbire sau sport. Sistemul imunitar ar putea cauza schimbări severe de temperatură. Stresul contribuie la acest aspect, așa că este bine să încerce să scape de el cât mai curând posibil.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se simte optimist, are multă energie în luna iulie și simte că poate schimba în bine obiceiurile mai puțin bune. Dacă dorește să slăbească, este important să discute cu un nutriţionist pentru a adopta un nou regim alimentar.

Este posibil să apară probleme minore de sănătate la sfârşitul lunii, cum ar fi dureri la membrele inferioare ușor de tratat. O durere nouă ar putea deranja organismul său, motiv pentru care ar trebui să facă niște analize.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este important să acorde mai multă atenţie genunchilor, gleznelor și articulaţiilor de la mâini. Acestea sunt cele mai sensibile zone în această perioadă, din cauza efortului fizic crescut și a neglijării condiţiilor de lucru. Dacă are o constituție fragilă, ar fi bine să evite ridicarea greutăților.

Este posibil să sufere de probleme la nivelul stomacului sau rinichilor. Pentru a scăpa de acestea, ar fi bine să apeleze la tratamente naturiste în loc de pastile recomandate de cunoștințe.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Începe o perioadă în care este posibil să se manifeste simptomele unei boli mai vechi care i-a afectat rinichii. La primul semn, ar trebui să ia legătura cu medicul de familie sau cu specialistul care a tratat-o în trecut. Nu este bine să aștepte să vadă dacă durerile trec de la sine.

Perioadele calde ar putea provoca amețeli sau vertij pe fondul deshidratării. Dacă este prudentă, nimic nu îi va afecta starea de sănătate. Nu a avut probleme îngrijorătoare și are un stil de viață organizat care îi sprijină starea de bine.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel