Sari la conținut

Horoscopul săptămânii 17 iunie – 23 iunie 2024. Se anunţă noi oportunităţi!

horoscop
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Predictii astrale

Astrologii anunţă o condiguraţie astrală specială, când Luna Plină, dar și Soarele intră în zodia Rac. Va fi o perioadă plină de energii cosmice, când viața va avea o altă însemnătate. Fiecare nativ în parte va avea oportunități în special pe plan profesional.

Află ce sfaturi au astrele pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători şi Pești.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec își doresc noi activități profesionale. Nu se mai regăsesc în prezentul pe care îl afișează în fața tuturor. Iau inițiativă, însă uneori sunt considerați egoiști de către ceilalți. Par că se concentrează mai mult asupra realizărilor materiale și orice altceva lasă în urmă. Se bucură de familie și cei dragi, însă îi lasă pe locul doi.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur au o energie foarte bună în această săptămână. Sunt ambițioși și știu foarte bine ceea ce își doresc. Vor să se implice în multe situații care îi pun pe primul loc. Au șansa de a reuși în fiecare activitate pentru care sunt considerați. Nu trebuie să se mai teamă pentru o lungă perioadă de timp.

horoscop zilnic
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni caută schimbări benefice în viața peronală. Această perioadă îi face să se simt nesigur pe ceea ce sunt și ceea ce reprezintă. Se deplasează foarte mult în calitate de serviciu și își lasă oamenii dragi în urmă. Astrele le prezintă o săptămână extrem de favorabilă în față.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se regăsesc în fiecare dintre activitățile pe care le realizează în prezent. Situații dificile nu îi sperie deloc. Vor primi anumite vești și se vor întâlni cu persoane pe care nu le-au mai revăzut după o perioadă lungă de timp. Își doresc să se comporte normal, însă reușesc doar să pară ciudații grupului.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt sub influența Soarelui în această săptămână. Sunt foarte fericiți și au succes în tot ceea ce își propun. Reușesc să ducă la bun sfârșit anumite întâmplări. Creativitatea lor va fi la cote maxime, asta dacă vor ști în ce activități să se implice. Cei singuri își caută un partener și este cel mai probabil să îl găsească fără prea mare greutate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară dau dovadă de încredere. Sunt foarte receptivi la ceea ce spun ceilalți, mai ales persoanele pe care le apreciează cu adevărat. Vor să ia o pauză de la agitația orașului, acolo unde își desfășoară fiecare activitate. Caută întâlniri sincere care să le pună calitățile la înaintare.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță se bucură de echilibru și sunt foarte stăpâni pe sine. În această perioadă vor avea parte de o călătorie care le va schimba perspectiva de viață. Cei singuri sunt foarte pasionali caută să semneze contracte importante pe plan profesional.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion se confruntă cu situații tensionate la locul de muncă. Încep transformarea, însă pe parcurs se blochează în anumite situații. Sunt sfătuiți să își accepte adevărata natură, arată Astrology.com. Cei care se află într-o relație vor primi vești care îi vor zgudui. Cei care vor să înceapă o relație de o vară, au acum mai multe șanse.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au parte de foarte multe furtuni emoționale în această săptămână. Și-au pus la bătaie timpul pentru a realiza muncă suplimentară, însă anumite situații conflictuale la locul de muncă îi fac să se răzbune pe colegi. Este necesar să fie prudenți pentru a evita concedierea.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se pregătesc de anumite alegeri cu care vor continua să parcurgă viața o lungă perioadă de acum înainte. Vor să renunțe la anumite persoane din viața lor, însă nu știu cum să facă asta fără să le supere. Atenția pe care o primeau înainte, acum este înjumătățită.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător vor avea o perioadă mult mai liniștită față de ceea ce au anunțat până acum. Se vor întoarce la persoanele care îi apreciează, potrivit catine.ro. Vor să creeze amintiri de neuitat și acum este perioada perfectă. Caută recompense care să facă să se simtă mai importanți.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se confruntă cu anumite iluzii în viața lor. Sunt trădați de cei pe care îi credeau de încredere și nu pot să mai ducă astfel la final anumite situații. Se simt captivi în relații pe care nu și le-ar fi dorit.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel