Sari la conținut

Horoscopul săptămânii 29 aprilie-5 mai 2024. Provocări şi schimbări

horoscop
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Predictii astrale

Provocările vor fi la ordinea zilei pentru cele mai multe dintre zodii, în contextul în care Pluto retrogradează în zodia Vărsător din 2 mai. Este o perioadă de cotitură în viețile celor mai mulți nativi ai zodiacului. 

Află ce sfaturi au astrele pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători şi Pești.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au parte de o săptămână încărcată, însă nu vor simți oboseala dat fiind faptul că așteaptă Paștele cu nerăbdare. Chiar dacă întâlnesc provocări la locul de muncă reușesc să se facă față cu brio. Vor primi vești foarte bune din partea partenerului de viață. Fiecare zi pe care o vor traversa va însemna o reușită pentru ei.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor primi recunoașterea mult dorită pentru munca depusă. Rezultatele nu vor întârzia să apară, mai ales pe plan personal. Relația de cuplu nu mai are nevoie de nicio ajustare. Comunicarea se îmbunătățește pe zi ce trece, iar tu vrei să-ți mărești familia. Această etapă va veni natural în perioada imediat următoare. Sfârșitul de săptămână vine cu surprize.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt favorizați pe toate planurile. Cel mai important aspect este cel familial, însă nu uită și de alte lucruri importante din viață. La locul de muncă reușesc să-și ducă treburile la bun sfârșit înainte de vacanță. Ca de obicei, există mici certuri care nu pot fi evitat dat fiind faptul că oboseala s-a acumulat în timp. Finalul de săptămână îi găsește împăcați cu toată lumea.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac nu se grăbesc să-și finalizeze anumite probleme la locul de muncă. De aceea, chiar înainte de vacanță vor fi prinși cu mai multe treburi în paralel. Chiar dacă își pun planurile în aplicare, nu reușesc să se descurce cu tot ce și-au propus. Finalul de săptămână îi găsește în liniște, departe de agitația din familia. Vor să petreacă o bună perioadă de timp în acest sens.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu debutează în forță, iar această săptămână le va aduce atât momente de introspecție cât și volum intens de muncă. Nu vor avea prea mult timp de odihnă, însă atunci când o fac reușesc să-și ducă ideile acolo unde își doreau de la bun început. Sunt într-o dispoziție perfectă pentru a se alătura energiei de grup între prieteni.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară așteaptă cu nerăbdare momente liniștite pe care să le petreacă în confortul casei. De sărbători își doresc clipe de poveste alături de cei dragi, însă un anumit musafir le va da bătăi de cap. Nu vor scăpa fără o petrecere în adevăratul sens al cuvântului. Relaxarea va urma la finalul acestei periade și își vor dedica timp pentru propria cunoaștere.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Natvii Balanță se vor confrunta cu fantome din trecut. Astfel, o persoană pe care au crezut că au uitat-o va reveni în viața lor. Este vorba despre o relație toxică pe care au crezut că au uitat-o. Deciziile în relații vor veni alături de partenerul de viață care îi vor ajuta într-un final. Este momentul pentru a primi o veste importantă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion vor să rememoreze clipele din trecut și să își amintească de copilărie. Astfel, cu ocazia sărbătorilor vor să se reunească cu familia. Acest lucru poate aduce cu sine și dezamăgiri. Chiar dacă ideea unei revederi sună îmbucurător, până la urmă își vor da seama de greșeli. În aceste zile este important să aibă grijă la cheltuieli.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor avea o săptămână plină alături de familie și cei dragi. Își doresc să-i țină pe toți aproape. Călătoriile nu sunt de evitat, mai ales că pot transforma momente simple în amintiri de colecție. Se pot bucura de un city – break alături de persoana iubită în locul mult visat. Ar trebui să se aștepte la surprize în viitor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn scapă de grijile ce credeau că îi afectează la locul de muncă. Viața personală stă și ea fără probleme. Nu este exclus totuși să existe mici certuri, însă nimic notabil. Vor primi laude din partea celor din jur. Momentul de care se temeau cel mai tare urmează să vină. Cu toate acestea, vor avea parte de o surpriză neașteptată.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător adoră să călătorească, iar această perioadă este perfectă pentru a cunoaște oameni noi. Vor avea parte de excursii pe care nu le credeau posibile. Chiar dacă nu se vor bucura de o ieșire din țară, și meleagurile natale vor aduce la fel de multă bucurie în suflet, potrivit catine.ro. La locul de muncă nu mai există atât de multe griji.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au o săptămână mai dificilă. Atât în viața personală cât și profesională își dau seama că munca depusă nu aduce rezultatele dorite. Se vor bucura din plini de vacanța de Paște, iar oamenii noi pe care îi vor întâlni le vor deschide noi drumuri. O veche prietenie le va ieși în cale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel