Sari la conținut

I s-a spus că este însărcinată. Ecografia a dezvăluit ce era, de fapt, „copilul”. Momente de groază

Sarcina este una dintre cele mai mari bucurii pe care femeile le pot trăi, însă este și un subiect delicat, care are nevoie de multă grijă încă din primele săptămâni.

O femeie din Marea Britanie a crezut că va avea parte de această bucurie, însă totul a luat o întorsătură întunecată. Femeia a bănuit că a rămas însărcinată, deși lua anticoncepționale.

Ce era, de fapt, „copilul”

Grace Baker-Padden, o tânără din Willington, Marea Britanie, a căzut pe gânduri când a văzut cum burta i se mărește din ce în ce mai mult, deși lua anticoncepționale. Astfel, a făcut o programare la medic.  După ce el i-a confirmat bănuiala a anunțat întreaga familie.

În a douăsprezecea săptămână, tânăra s-a dus la medic, acuzând sângerări și simptome ciudate. În urma ecografiei, femeia a descoperit ceva absolut șocant! Înăuntru nu se dezvolta un copil, ci un cancer!

Citeste si:

„A fost un șoc pentru toată lumea! Ne pregăteam să primim în familie un copil și un nepot dorit de toată lumea. Aveam planuri mari pentru viitor. Am simțit cum mi se taie respirația când am aflat că nu purtam în pântec un copil. Corpul meu creștea un cancer care îmi punea chiar mie viața în pericol. Nu-mi doream decât să fac ceva să dispară totul din mine!”, a povestit Grace.

„Când am văzut ecografia, mi-am dat seama că ceva nu e bine. Nu avea forma unui copil, nu erau trăsături umane. Părea un chiorchine de struguri”, a spus Joe, soțul tinerei.

Diagnosticul a fost confirmat repede de medici. Ea a fost internată imediat, iar tumoarea, care s-a dovedit a fi malignă, a fost extirpată. Grace a urmat, apoi, mai multe ședințe de chimioterapie. În ciuda eforturilor, medicii au avertizat-o că șansele ca boala să revină sunt destul de mari, undeva la 15%.

În prezent, cei doi participă la tot felul de campanii pentru conștientizarea pericolelor de acest fel care pot apărea în timpul sarcinii. De asemenea, susțin că îți doresc copii, dar momentan nu se simt destul de confortabil încât să încerce, notează Realitatea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.