miercuri, decembrie 7, 2022

În cursul zilei de vineri, 18 noiembrie, Ilie Năstase a fost oprit de polițiști, în zona de nord a Capitalei. Controlul a fost unul de rutină dar, după ce a fost testat cu aparatul etilotest, a reieșit că fostul tenismen avea 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ilie Năstase a comis-o din nou: fost prins beat la volan. Polițiștii l-au lăsat fără permis

Ilie Năstase și-a asumat greșeala imediat, a lăsat mașina parcată și a plecat acasă cu taxiul.

Polițiștii brigăzii rutiere i-au reținut permisul pentru următoarele 90 de zile.

Te-ar mai interesa: Cea mai tristă știre din România. O treime dintre ...

„La data 18 noiembrie, în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București.

Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, se arată în comunicatul poliției.

Te-ar mai interesa: Ai mereu mâinile și picioarele reci? Uite ce boli ...

Dea altfel, Ilie Năstase nu este la prima abatere de acest fel. În anul 2018, fostul tenisman s-a ales cu dosar penal din cauza consumului de alcool la volan, când de altfel a fost acuzat că ar fi fost agresiv cu polițiștii care l-au oprit.

În iulie 2019, Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe Ilie Năstase 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei pentru că a condus sub influența alcoolului.

Te-ar mai interesa: Incident grav la o școală din România. Șase elevi ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private