Sari la conținut

Ilie Năstase a intervenit în scandalul momentului: Vina este total a lui Djokovic. Trebuia să vină cu vaccinul în mână

Din cuprinsul articolului

Ilie Năstase a intervenit în scandalul momentului. Fostul mare tenismen l-a taxat dur pe Novak Djokovic, care a ales să meargă în Australia fără să fie vaccinat.

Fostul tenismen a comentat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, situația în care se află Novak Djokovic, care se află la un pas să fie expulzat din Australia.

Ilie Năstase a spus la Antena 3 că Novak Djokovic este principalul vinovat și îl critică dur pentru că a ales să meargă în Australia știind că este necesar să te vaccinezi pentru a intra în țară și pentru a juca la Australian Open 2022.

”Nu pot să îmi dau eu cu părerea, dar vina este total a lui Djokovic. Este vina lui, este numărul unu și îl respect. Când l-am cunoscut avea 12 ani.

Toată vina este a lui

Eu nu m-aş fi suit în avion să mă duc în Australia dacă știam că trebuie să fiu vaccinat. De aici începe. Toată vina este a lui. Am văzut și declarația lui Nadal care a spus că toţi știau că trebuie să fie vaccinați ca să intre în Australian Open”, spunea Ilie Năstase.

Ilie Năstase a mai declarat că mulți colegi nu sunt de acord cu situația iscată de marele tenismen, mai ales că mulți s-au vaccinat pentru a participa la turneu.

„Tot ce știm este că Djokovic refuză de atâta timp se vaccineze. Ce vreți mai mult? Uitați-vă şi la declarațiile celorlalți jucători care sunt deja pe tablou și sunt nemulțumiți de treaba asta. Ei sunt vaccinați, li sa spus se vaccineze că altfel nu intră pe tablou. Deci știa de mult despre treaba asta. Nu este noutate că se duce să ia viză și normal că i-au cerut să fie vaccinat. Nu vine cu nu știu ce dispensă din ce țară, de unde a venit cu ea sau cine a i-a dat-o acolo în Australia”, a explicat Ilie Năstase în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel