duminică, decembrie 4, 2022

Ilie Năstase tună și fulgeră după ce a fost prins din nou băut la volan. Contactat de o jurnalistă, fostul tenismen și-a descărcat amarul pe femeie înjurând-o și fiind total nemulțumit că justiția din România nu îi permite să bea și să se urce la volan.

„Nu am fost prins băut la volan. Am băut două beri. Am primit o amendă, dar cei care m-au urmărit, m-au așteptat acolo două ore și au sunat la 112 să spună că am ieșit din restaurant. M-au urmărit până aproape de mall Băneasa și acolo au sunat la 112 și cei de la 112 au sunat la Poliție să oprească. Au mai făcut această chestie și acum câteva zile, cu soția mea. Acești oameni sunt niște nemernici pentru că nu faci așa ceva. M-a întrebat omul (polițistul n.r): „Cât ați băut?” Două beri! Mi-a pus testul ăla care a ieșit 0,021. Trebuie să iasă 0. Nu ai voie nicio picătură.

Te-ar mai interesa: MINUNILE există. Tradiții și obiceiuri pentru noap...

Mi-am luat o amendă de 600 de lei și o lună suspendarea carnetului. Ca cineva să vină să te pârască, mi se pare incredibil și pentru asta am decis să plec din România. Nu e prima dată când mi se face chestia asta. O să vin cu dovezi. Soția mea a plecat de acasă cu două milioane. Avea în geantă 350.000 de euro. Este periculos. Cineva care aude se duce și îi dă în cap”, a spus Ilie Năstase pentru Digi 24.


Ilie Năstase, supărat că a fost prins băut

În continuarea, discuția dintre fostul tenismen și jurnalista de la Digi24 scapă de sub control:

Jurnalista: Știți că nu aveți voie să vă urcați absolut deloc la volan dacă ați consumat alcool?

Te-ar mai interesa: Ce faci când ai o urgență medicală în weekend? Dr....

Ilie Năstase: Absolut deloc? De ce în țările civilizate ai voie să bei două beri? De ce nu îi copiem și noi pe cei de acolo?

Jurnalista: Asta este legislația de la noi.

Ilie Năstase: Este o legislație proastă, doamnă. Spuneți-mi și mie un român care nu bea o bere sau două și se suie la volan. Spuneți-mi unul că eu nu prea știu. Toți prietenii mei…

Jurnalista: Deci toți prietenii dumneavoastră consumă alcool și se urcă la volan? Asta îmi spuneți?

Te-ar mai interesa: Gheața neagră”, extrem de periculoasă. Carambol cu...

Ilie Năstase: Doamnă, sunteți prea tânără și prea proastă ca să înțelegeți. Dacă v-am răspuns, sunteți o idioată. E bine? Țările civilizate au voie. Dacă dumneata trăiești în țara asta comunistă, ești o comunistă. Hai! Du-te d***u de proastă!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private