Sari la conținut

Cum s-a vindecat Serghei Mizil de ciroză. Tratamentul a durat 15 ani, dar acum… „Beau până îmi mușc limba în somn”

Cum s-a vindecat Serghei Mizil de ciroză. Tratamentul a durat 15 ani, dar ficatul s-a refăcut. Serghei a revenit la stilul de viață care îl dusese acolo…

 

Serghei Niculescu Mizil, fiul lui Paul Niculescu Mizil, este celebru pentru stilul său de viață nonconformist. Petrecăreț și iubitor de ale vieții daruri, inclusiv bahice, Serghei a fost nevoit să renunțe la una dintre marile sale plăceri: alcoolul.

Și nu o zi sau un an, ci mult mai mult – 15 ani! Pentru cineva obișnuit să bea poate fi extrem de mult. Totuși, din dorința de a trăi și de a se vindeca, i-a dat ficatului o pauză de 15 ani fără alcool.

Speriat de moarte, Serghei Mizil a povestit cu lux de amănunte momentele cumplite prin care a trecut, în platoul WOWnews, alături de Adiță.

Serghei avea 20 de ani când medicul l-a anunțat că are început de ciroză și va trebui să renunțe la alcool dacă mai vrea să trăiască.

Deși pare o veste grea pentru un tânăr învățat cu tot ce-și dorește la discreție, inclusiv cele mai fine și prohibitive băuturi, Serghei Mizil ș-a dorit atât de mult să trăiască, încât s-a conformat.

„M-am gândit să nu mor ca prostul cu alcoolul în mână”

„Nu am băut 15 ani, poate chiar mai mult. Un doctor foarte deștept mi-a spus că am început de ciroză. Atunci am început să râd atunci. Regret că a murit, era un om foarte tare. Era un foarte bun pedagog.

Mi-a explicat că ficatul se regenerează și dacă fac ce spune el, voi avea o viață normală.

M-am gândit să nu mor ca prostul cu alcoolul în mână și m-am dus și am scris pe calorifer data la care m-am lăsat. După ce m-am lăsat, după 15 ani, m-am dus înapoi, știam locul și am reînceput.

Am ținut-o pe tratament, brânză de vaci cu miere, e cea mai bună, ceai hepatic, beam  3-4 litri pe zi, îl beau ca pe apă și odihnă.

Mi-am revenit, restul care nu au ținut cont, s-au dus Acolo Sus”, a povestit Serghei Mizil în stilul său caracteristic.

După ce s-a vindecat, Serghei a revenit la plăcerea sa vinovată: alcoolul. Recent, în show-ul lui Capatos, Serghei Mizil a spus râzând: „beau până îmi mușc limba în somn”.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: