marți, august 9, 2022

Operațiile estetice nu au ocolit-o nici pe Ilinca Vandaci. Este considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare din România. Pe lângă succesul pe care îl are în televiziune, vedeta este extrem de atentă și la modul în care arată.

Ilinca Vandici este adepta unui stil de viață sănătos și merge des la sală.

În cadrul unui interviu, Ilinca Vadici a mărturisit operațiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului.

Te-ar mai interesa: Medic nutriționist: Cum să bei apă ca să slăbești?...

Redăm mai jos interviul:

„Oana Radu: Ai operații estetice?

Ilinca Vandici: Da, bineînțeles! Am intervenție la nivelul sânilor de implant mamar.

Oana Radu: Atât?

Ilinca Vandici: Atât. Operații estetice. Intervenții estetice, da, am și din acelea. Botox o dată pe an îmi pun aici undeva în frunte.(…) Nu sunt adepta neapărat pentru că nu simt că am nevoie acum.

Ilinca Vandici și operațiile estetice

Oana Radu: Chestia cu botoxul mi se pare foarte sănătoasă pentru că mulți au impresia că botoxul este ceva ce te deformează, nu, nicidecum. Botoxul paralizează mișcarea unor mușchi care creează niște riduri foarte mari. Practic, tu previi niște adâncituri ale feței.

Te-ar mai interesa: Băutura banală care ar putea reduce simptomele end...

Ilinca Vandici: Exact, tocmai de aceea o dată la un an, o dată la un an și jumătate îmi pun, dar îmi pun de bun simț, nu se vede. Și da, tot așa, acum doi ani de zile mi-am pus și acid hialuronic în buze, dar de atunci nu, dar light, nu am nimic împotriva lor, dar nu simt că este cazul pentru mine, nu știu ce o să se întâmple peste cinci ani, peste zece, dar deocamdată sunt foarte bine așa.’, a fost discuția celor două în cadrul emisiunii ‘Detectorul de minciuni’.

Te-ar mai interesa: Demență: Simptome care pot apărea seara. Semne de ...

Care ar fi motivele pentru care Ilinca Vandici ar pune capăt mariajului?

„Violența, asta m-ar face să pun capăt. Nu accept așa ceva niciodată. Nu cred că este bine să stai într-o relație toxică de tipul asta. Și dacă aș simți că nu mai sunt respectată, dar asta înseamnă multe, multe lucruri” a răspuns Vandici.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private