Sari la conținut

Imagine emoționantă cu familia lui Ilan Laufer. Vești despre starea de sănătate a familiei sale: Rugăciunile voastre au contat enorm!

Ilan Laufer si familia
Sursa foto: Instagram Ilan Laufer
Ilan Laufer si familia sa, implicat intr-un accident de masina

Sâmbătă, 26 august, fostul ministru al Mediului de afaceri, comerț și antreprenoriat, Ilan Laufer, împreună cu familia sa, a fost implicat într-un accident în Câmpina.

În mașină se mai aflau soția și cei doi gemeni ai lor. Un șofer care nu a acordat prioritate de trecere a intrat în mașina condusă de Laufer. Toți cei patru au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs pe Bulevardul Carol I din Câmpina, unde șoferul unui autoturism a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea casei sale și nu a acordat prioritate de trecere. Acesta a intrat în coliziune cu autoturismul condus de Ilan Laufer.

Alina si Ilan Laufer
Sursă foto: colaj Instagram

Ilan Laufer, vești despre starea de sănătate a familiei sale: Rugăciunile voastre au contat enorm!

Ieri, Ilan Laufer a scris un mesaj pe rețelele sociale în care a detaliat starea familiei sale. Se pare că cel mai grav afectat este micuțul Nathaniel, care a suferit fracturi la nivelul feței și lovoturi la cap.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere și pentru rugăciunile direcționate către sănătatea familiei mele, au contat enorm!

Sursa foto: Instagram Ilan Laufer

Azi am primit o veste extraordinară de la doctori, Nathaniel se află în afara oricărui pericol. Mititelul a fost cel mai rău accidentat dintre noi toți, a suferit fracturi la nivelul feței și lovituri grave la cap.

Sursa foto: Instagram Ilan Laufer

Noi am “scăpat” cu sternul și câteva coaste fisurate și contuzionate, lovituri la mâini și la picioare, dar suntem cât se poate de ok, după un asemenea accident.

Mulțumesc personalului de pe ambulanța și celor din spital care au grijă de mine și de familia mea. Vouă vă mulțumesc încă o dată că îmi sunteți alături!”, a transmis acesta pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.