vineri, septembrie 30, 2022

După ce, Margherita de la Clejani și o tânără de 17 ani au fost înjunghiate, joi, în București, de un bărbat aflat pe o trotinetă, Viorica de la Clejani a postat pe Instagram o imagine uluitoare.

Potrivit artistei, medicii au scos din corpul fiicei sale, Margherita de la Clejani, o lamă.

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele. Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul”, a transmis Viorica de la Clejani.

Te-ar mai interesa: Semințele unei îmbătrâniri sănătoase: experții spu...

„Mulțumesc lui Dumnezeu, copila este teafără. Putea fi mai rău. Criminalii umblă liberi și nimeni nu face nimic, din păcate. Prietenii mei sunt doar animalele”, a mai spus vedeta.

Două tinere, înjunghiate în plină stradă

Cele două atacuri au avut loc pe Calea Victoriei și pe Bulevardul I.C. Brătianu. Ambele femei s-au ales cu răni superficiale.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila: Un comportament responsabil al f...

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările.

Te-ar mai interesa: Octombrie începe cu ploi, fulgere, frig. Când se î...

Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe”, a precizat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Te-ar mai interesa: Oncolog: ”Durerile de sân, un semn de alarmă pentr...

Bărbatul care le-a atacat pe Margherita de la Clejani și pe o tânără de 17 ani a fost reținut, noaptea trecută, pentru 24 de ore.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private