Sari la conținut

Imaginea neașteptată cu Angela Similea la 77 de ani, după ce s-a retras din spațiul public

Din cuprinsul articolului

La vârsta de 77 de ani, Angela Similea impresionează cu înfățișarea sa. Sorin Similea, unul dintre nepoții din partea fratelui ai celebrei artiste și hairstylist de profesie, a distribuit o imagine recentă cu indrăgita cântăreață, care s-a retras de pe scenele muzicale și din lumina reflectoarelor de mai mulți ani. Cu toate acestea, Angela Similea a păstrat farmecul și frumusețea caracteristice, arătând la fel de uimitor precum în tinerețe.

Sursă foto: Facebook

Născută pe 9 iulie 1946, în comuna 1 Decembrie, Ilfov, Ioana Angela Similea și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de la o vârstă fragedă. Totuși, a fost doar în timpul liceului când a fost remarcată de către profesorul său de muzică, Marin Teofil, care a îndrumat-o spre compozitorul George Grigoriu, conducătorul ansamblului UTC.

Din anul 1965, Angela Similea și-a început parcursul în lumea muzicală cântând în mișcarea de amatori și s-a afirmat în cadrul Festivalului artiștilor amatori. Cu un timbru vocal inconfundabil și o frumusețe răvășitoare, Angela Similea a devenit una dintre cele mai de succes cântărețe de muzică ușoară în anii 70-80.

De-a lungul carierei sale, Angela Similea a lansat numeroase hituri și a colaborat cu compozitori și textieri de prestigiu din peisajul muzical românesc. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „Ora zero”, „Priveste cerul”, „De dragul tău”, „Mereu împreună” și multe altele.

De-a lungul anilor, Angela Similea a obținut numeroase premii și distincții pentru contribuția sa la industria muzicală românească, devenind un simbol al muzicii ușoare din țara sa. Cariera sa bogată și talentul incontestabil au adus-o în rândul artiștilor de referință în peisajul muzical românesc.

De ce s-a retrats Angela Similea

Angela Similea s-a retras treptat din spațiul public în anii 2000, după o carieră muzicală remarcabilă și îndelungată. Motivele retragerii sale din lumina reflectoarelor nu au fost adesea clar definite, însă aceasta pare să fi fost o decizie personală, determinată poate de dorința de a se dedica vieții personale sau de a se bucura de o perioadă mai liniștită după ani de activitate intensă în industria muzicală. De-a lungul carierei sale, Angela Similea a avut parte de numeroase performanțe, turnee și proiecte muzicale, iar retragerea sa din lumina reflectoarelor a reprezentat o pauză bine meritată după o viață dedicată muzicii și publicului său.

Angela Similea are o poveste de viață intensă și demnă de film. Frumoasa artistă a fost căsătorită de patru ori, însă marea ei iubire a fost Florin Piersic. Primul mariaj al acesteia a fost cu Andi Constantin, însă s-a încheiat după o scurtă perioadă de timp.

Mai apoi, l-a cunoscut pe chitaristul Sorin Movileanu, împreună cu care are un fiu, pe Sorin. Ani mai târziu, avea să ajungă la altar alături de Jan Hilgen, un afacerist olandez. Căsnicia lor s-a încheiat după 17 ani, în 1991. Angela Similea a trăit o poveste de dragoste secretă cu Florin Piersic, colegul ei de scenă. Au format unul dintre fascinante și controversate cupluri ale vremii.

„Nu pot ascunde ce ştie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic’, declara, în trecut, Angela Similea. „Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine’, susținea, acum ceva timp, și celebrul actor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel