Sari la conținut

Imagini cu un puternic impact emoțional! Un bătrân își așteaptă soția în fața spitalului și pleacă ținându-se de mână

Există imagini care îți redau încrederea în oameni și-ți rămân pentru totdeauna în suflet! O demonstrează gestul firesc al doi bătrâni, care au au arătat că iubirea nu are vârstă, fără măcar să o știe.

Cei doi au fost filmaţi în faţa fața Spitalului Orășenesc din Buhuși, județul Bacău. Bărbatul şi-a aşteptat răbdător soţia să iasă din unitatea medical. După câteva momente, bătrâna a ieșit cu o plasă, în timp ce bărbatul căra alte două sacoșe.

"Imagini cât o mie de cuvinte!" Un bătrân din Bacău şi-a aşteptat soţia în faţa spitalului, apoi au plecat ţinându-se de mână 843461

Imagini virale! Un bătrân își așteaptă soția în fața spitalului și pleacă ținându-se de mână

Bătrânul a luat-o de mână, pentru că ea abia putea să se deplaseze, apoi au ieșit pe poarta spitalului împreună, ţinându-se de mână.

"Imagini cât o mie de cuvinte!" Un bătrân din Bacău şi-a aşteptat soţia în faţa spitalului, apoi au plecat ţinându-se de mână 843460

Videoclipul emoționant face înconjurul internetului. Scenele au fost surprinse de o trecătoare și postate pe reţelele de socializare, acolo unde au devenit virale.

Este un gest atât de simplu și de firesc, dar atât de rar în aceste vremuri, încât imaginile cu cei doi bătrâni au devenit virale pe rețelele sociale.

Gestul emoționant al pensionarului a fost felicitat de mulți oameni din mediul online.

„Imagini cât o mie de cuvinte!” , „Dragostea mereu învinge”, au scris internauţii. Altcineva a mai scris că: „Foarte rar mai vezi astfel de gesturi în zilele noastre”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel