Sari la conținut

Cum să împodobim bradul ca să atragem energia pozitivă, bani și noroc în anul ce vine

activitățile de Crăciun

Bradul – simbolul sărbătorilor de iarnă, care aduce fericire atât celor mici, cât și celor mari. Anul acesta, mai mult ca niciodată, din cauza pandemiei, ne bucurăm de frumusețea acestui obicei, cu atât mai mult cu cât cei mai mulți sunt departe de cei dragi.

Bradul de Crăciun – ne poartă în atmosfera de poveste a copilăriei iar cu ajutorul globurilor colorate, basmele par să prindă viață, iar Moș Crăciun să fie așteptat cu sufletul la gură.

Care sunt tendințele anului 2021 și ce atrage fiecare culoare?

Decorarea bradului de Crăciun implică timp, atenție și alegerea accesoriilor potrivite pentru a atrage energia pozitivă și tot ceea ce ne dorim pentru noul an.

 Auriu și argintiu. Aceste culori pe lângă frumusețea lor, atrag energia pozitivă și creează o atmosferă de confort.

Pastel. Nunațele de roșu, albastru și cenușiu vă ajută să alungați gândurile triste, dar și să creați o atmosferă festivă în încăperea cu bradul.

Albul vă ajută să curățați camera de necazuri, aduce fericire și posibilitatea de reînnoire pentru proprietari.

Portocaliul este culoarea care vă va ajuta să fiți vesli tot anul ce vine.

Globurile roz vă ajută să atrageți fericirea în viața personală.

În cazul în care sunteți singuri și vă doriți o viață în doi, vă recomandăm să vă puneți în brad o pereche ( de porumbei sau lebede) pentru a alunga singurătatea. Aceste decorațiuni pot fi așezate în colțul bradului, ferite de ochii lumii, astfel încât nimeni să nu interfereze cu energia dumneavoastră.

Dacă vă doriți o viață dulce, puneți sub brad câteva dulciuri.

Mandarinele și portocalele puse sub brad vă ajută la atragerea norocului.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel