duminică, ianuarie 24, 2021
Tănasă Sabina
Home » Ştiri » „Sunt total împotriva obligativității vaccin...

„Sunt total împotriva obligativității vaccinării!” – medicul care a făcut această declarație

Pacienții care iau tratament anticoagulant sau antiagregant se pot vaccina anti-Covid în siguranță.

Sunt total împotriva obligativității vaccinării! – a declarat doctorul Adina Alberts

Într-o postare pe rețelele sociale, doamna doctor Adina Alberts a declarat poziția dumneaei vis-a-vis de subiectul vaccinării.

„Sunt total împotriva obligativității vaccinării!
Dar nu sunt împotriva vaccinării, în general! Vaccinurile sunt extrem de benefice, au eradicat destule boli de-a lungul deceniilor. Iar pe multe altele, omenirea le ține în control datorită dezvoltării și administrării vaccinurilor.
Mulți dintre dvs mă întreabă dacă recomand vaccinarea antiCovid 19, și care vaccin este mai bun.
Sigur că o recomand, în principiu! Dar să aflăm, mai întâi, detalii despre toate produsele care vor apărea “pe piață”! Să putem alege în cunoștință de cauză.
În acest moment nu știu mai nimic despre eficiența, reacțiile adverse, complicațiile imediate și la distanță a niciunui preparat vaccinal despre care se tot vorbește public zilele astea!
Nimeni nu știe încă!
Este un “teren virgin” pentru întreaga omenire!
Până vom avea mai multe informații, haideți să ne protejăm temeinic. Iar dacă am contactat virusul, să ne păstrăm calmul, să ne izolăm și să ne îngrijim corect. Cu ajutorul, la indicațiile și sub atenta supraveghere a medicului de familie!
Să aveți mereu în minte că totuși 99,9% din cazuri se vindecă repede și fără complicații. Și că nu trebuie să ne pierdem nici simțul umorului!