duminică, noiembrie 27, 2022

Imunitatea este esențială în lupta împotriva coronavirusului, care continuă să facă victime. Măsurile de relaxare întârziere să apară, în timp ce cazurile de noi infectați se înmulțesc de la o zi la alta.

Iată un motiv numai bun pentru ca noi să luăm decizii inteligente și sănătoase pentru noi, să ne creștem imunitatea.

Dr. Cornel Brotac, Medic Specialist Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie, consideră că unul dintre cele mai bune tratamente care ajută organismul în lupta cu temutul virus este ozonoterapia. Specialistul este susținut în afirmațiile lui de multe alte voci cu greutate în domeniu. „Ozonoterapia susține sistemul imunitar în lupta împotriva coronavirusului!”, spun aceștia.

Te-ar mai interesa: Această PLANTĂ curăță arterele și ajută la reglare...

Care sunt principalele efecte benefice ale ozonului?

– intensificarea circulației sangvine și eliminarea rezidurilor metabolice și a toxinelor din articulațiile aflate în suferință

– oxigenarea țesuturilor inflamate și dureroase

– blocarea secreției substanțelor care autoîntrețin inflamația și durere

– stimularea mecanismelor reparatorii în organism

„Datorită principalelor proprietăți pe care le are ozonul – antivirală, antiinflamatorie și imunomodulatorie, de reglare sistemică a homeostaziei în organism și optimizarea funcțiilor organelor și sistemelor de organe, poate fi o armă reală împotriva coronavirusului. În tratamentul cu ozon se întâmplă o regenerare intensă la nivel celular, are loc eliminarea toxinelor acumulate în interiorul corpului, se reduc inflamațiile, se reglează PH-ul și se înregistrează o îmbunătățire clară a circulației sângelui”, explică medicul Cornel Brotac. Nu uităm să precizăm că ozonoterapia este unul dintre cele mai sigure tratamente, total scutită de reacțiile adverse sau alergii.

Te-ar mai interesa: Ce nu ai voie să faci de Sfântul Andrei. Vei fi ur...

Modul în care este aplicat tratamentul cu ozon în lupta împotriva coronavirusului este HEMOTRANSFUZIA, procedură pe care ne-o explică dr. Cornel Brotac. „HEMOTRANSFUZIA presupune prelevarea unei cantități de sânge venos – 250ml, acesta este combinat cu o cantitate de ozone hiperbaric care poate varia de la 2 micrograme la 20 micrograme / ml. Procedura este nedureroasă și nu presupune niciun risc pentru pacient. Este recomandată în afecțiuni hepatice, cardiovasculare, boli autoimmune, ca tratament anti-aging, antiseptic și multe alte afecțiuni”, explică dr. Cornel Brotac.

Te-ar mai interesa: Prezentator TV, diagnosticat cu cancer terminal: C...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private