Sari la conținut

Imunolog român: Trăim o dictatură medico-economică. Toate informațiile sunt cu grijă selectate și manipulate, inclusiv știința este manipulată

Multime de oameni
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
Un miliard de oameni va avea osteoartrita pana in 2050

Imunolog român: Trăim o dictatură medico-economică. Toate informațiile sunt cu grijă selectate și manipulate, inclusiv știința este manipulată.

Dr. Virgil Păunescu din Timișoara, unul dintre puținii imunologi români, a devenit a ajuns în atenția publică pentru studiile sale legate de un vaccin românesc Covid.

„Acest vaccin nu poate închide această pandemie, sub nicio formă”

Invitat în emisiunea „Fără anestezie”, pe evz.play, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale și coordonatorul Centrului OncoGen, prof. univ. dr. Virgil Păunescu, a făcut mai multe dezvăluiri. Potrivit dr. Păunescu, pandemia nu „va fi închisă” doar prin vaccinare.

„Acest vaccin nu poate închide această pandemie, sub nicio formă. Nici dacă am avea pentru toată planeta. Pentru că cei care sunt infectați continuă să favorizeze replicarea virusului, iar virusul este extrem de instabil. Se poate muta extrem de ușor, așa că ne putem trezi peste încă alte trei-patru luni, cu o variantă care să ne întoarcă înapoi la Delta.

Afirmația conform căreia pandemia s-ar afla la final este, prin urmare, „o speculație”, susține dr. Păunescu.

Imunolog român: Trăim o dictatură medico-economică. Toate informațiile sunt cu grijă selectate și manipulate, inclusiv știința este manipulată

Mai mult, imunologul român susține că în pandemie, nu se raportează oficial de către medici ori pacienți nici măcar 1% dintre efectele secundare provocate de vaccinuri. Motivul este frica indusă medicilor de către stat și de Big Pharma, care au grijă să manipuleze informațiile și să blocheze aparițiile în media a specialiștilor autentici.

„Această perioadă pe care o trăim și pe care o putem eticheta fără să greșim drept dictatură medico-economică impusă de Big Pharma face ca toate informațiile care se vehiculează să fie distorsionate.

(…) Tot ceea ce i se prezintă marelui public este distorsionat. Specialiștii sunt tăiați de la aparițiile TV. Toate informațiile sunt cu grijă selectate și manipulate, inclusiv știința este manipulată. Dacă se făcea un studiu am fi constatat că trebuie să vaccinăm mai puțin decît vaccinăm, dar altfel ce să faci cu cele 120 de milioane de doze? Trebuie să le facem, pentru că altfel ele se vor constitui în prejudiciu” spune medicul.

„Avem un grup de ”cîntăreți” care cîntă noua Internațională, cea a vaccinării. Datorită acestei dictaturi – cine nu ”cîntă” noua Internațională o pățește! – medicii și populația nu raportează efectele secundare. Eu cred că nu avem nici 1% din efectele secundare raportate.

Medicii preferă, de teamă, să nu raporteze complicațiile. Le e frică, da. Eu cred că nu am stat de vorbă între patru ochi cu vreun medic care să nu îmi spună că a avut probleme și nu le-a raportat. Erau probleme din această zonă: o stimulare prea puternică a imunității cu limfocite B dezechilibrează pe cei care au probleme cu anticorpii și inhibă imunitatea celulară. Se creează dependență de vaccinuri și singura ”scăpare” e vaccinarea din trei în trei luni.

O spun cu toată responsabilitatea, nu cred că sunt raportate mai mult de 1% din complicații”, a subliniat dr. Virgil Păunescu.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel