luni, mai 16, 2022

Rugăciune pentru Ucraina. În a doua zi de RĂZBOI, Monica Bîrlădeanu îndeamnă la rugăciune pentru încetarea războiului. „Trimiteti Sus o rugaciune, atunci amintiti-va si de tinerii rusi la fel de nevinovati, plecati astazi, si la familiile lor sfasiate de durerea pierderii”, scrie actrița pe Facebook.

În a doua zi de RĂZBOI, Monica Bîrlădeanu îndeamnă la rugăciune: Trimiteti Sus o rugaciune, amintiți-va si de tinerii ruși la fel de nevinovati

În timp ce armata rusă înaintează spre Ucraina, oamenii din întreaga lume se roagă pentru săracii oameni care se află în mijlocul războiului. Și actrița Monica Bîrlădeanu îi îndeamnă pe români să trimită Sus o rugaciune,  dar nu numai pentru ucrainienii nevinovați, ci și pentru  „tinerii ruși, plecati astazi, si la familiile lor sfasiate de durerea pierderii”.

Te-ar mai interesa: 3 tipuri de băuturi care pun sănatatea în pericol....

Monica Bîrlădeanu: In fata mortii… mai conteaza ce limba vorbeai sau ce nationalitate erai?

„Am vazut multa rugaciune pentru Ucraina pe net- minunat; sper sa nu fie doar la nivel de postare si macar un ‘Doamne ajuta-i pe saracii oameni in gand sa zica postacii’.

Si ca veni vorba de rugaciune.. oare n-ar trebui sa ne rugam pentru toti daca tot ne simtim resuscitati spiritual; inclusiv pentru rusi? Sunt tineri fara nici o vina sau putere de decizie, de ambele parti, care s-au trezit de dimineata si s-au dus sa moara. Nu i-a intrebat nimeni daca vor, daca sunt de-acord cu Kremlinul sau sunt gata sa puna mana pe arma. Nu i-a intrebat nimeni daca sunt pregatiti sa-si lase sotia singura si copiii orfani. Au plecat si nu se mai intorc niciodata. Unii dintre ei nici macar intr-un sac.

Te-ar mai interesa: Cum sa construiești o relație de cuplu sănătoasă. ...

Monica Bîrlădeanu: Trimiteti Sus o rugaciune

In fata mortii… mai conteaza ce limba vorbeai sau ce nationalitate erai? Nu stiu daca e cineva care a murit cu bucurie sau cu convingere absoluta azi.

Asa ca daca va indeamna inima sa trimiteti Sus o rugaciune, atunci amintiti-va si de tinerii rusi la fel de nevinovati, plecati astazi, si la familiile lor sfasiate de durerea pierderii.

Amin!”, a scris actrița pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private