Sari la conținut

În cele din urmă rămân… lefteri: Acestea sunt cele mai risipitoare zodii

Horoscop
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
horoscop zilnic

În cele din urmă rămân… lefteri. Există câteva semne zodiacale a căror relație cu banii nu este prea bună, deoarece îi cheltuiesc fără să se gândească o secundă, fără să se gândească, iar în final rămân… lefteri! Te aflii printre ele?

Vorbim despre cei 3 reprezentanți ai zodiacului care nu sunt deloc cumpătați și atunci când își doresc ceva, pur și simplu îl obțin fără să se preocupe de situația lor financiară!

Așadar, vezi mai jos care sunt semnele zodiacale care nu pot ține banii în mână. Dacă ești unul dintre ei, probabil că vei fi de acord cu noi:

Balanței îi place luxul

Horoscop. Balanță

Este ciudat să găsești semnul care se luptă mereu pentru echilibru pe această listă, dar este adevărat. Balanței îi place luxul și calitatea în lucruri și de aceea, de multe ori, nu poate rezista lucrurilor care sunt foarte scumpe. Dacă știe că acestea vor dura, atunci consideră că face o investiție bună și nu regretă deloc banii pe care îi va cheltui… care de obicei sunt mulți!


Pește: cade adesea în capcana consumului exagerat

Horoscop. Visătorul Pești cade adesea în capcana consumului exagerat. De multe ori, de fapt, prin aceasta simte că acoperă diverse lipsuri pe care le are în interiorul său. Adică, atunci când nu este bine dispus și se simte singur sau dezamăgit, se apucă de cumpărături pentru a se ridica psihic. Astfel, poate să iasă la cumpărături și să-și irosească întregul salariu într-o singură zi.

Horoscop. Săgetător

Săgetătorul este aventuros, activ, independent și uneori foarte frivol. Ca să se distreze, poate strica o avere fără să-și dea seama și apoi să se întrebe cum a ajuns din nou cu portofelul gol! Își va rezerva fără să stea prea mult pe gânduri o călătorie scurtă, oricât de scumpă ar fi, sau nu va refuza o masă la un restaurant scump doar pentru a încerca o nouă bucătărie. Schimbările și experiențele noi îi dau oricum viață și nu le refuză niciodată!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel