joi, februarie 9, 2023

Vedetele zodiacului în luna septembrie sunt ei. În sfârșit a venit vremea jubileului și pentru ei. Ne-a spus, după ce a făcut analiza astrală a lunii, cunoscutul astrolog Oana Hanganu, pe care o găsiți aici: oanahoroscop.com.

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Fecioarei le recomandă nativilor să profite de conjunctura astrală care îi transformă în vedetele zodiacului.

Până în 14 septembrie, în zodia lor vor fi: Soarele, Venus, Mercur și Marte. Vor avea, așadar, sprijin astral pentru a-și îndeplini dorințele și pentru a-și pune planurile în aplicare. Iar în a doua parte a lunii, vor culege roadele, iar norocul le va surâde în special în plan financiar.

Te-ar mai interesa: ȘOC DE PROPORȚII ÎN PRO TV! Jurnalist celebru anch...

În plan sentimental și relațional, mijlocul lunii poate aduce schimbări semnificative. Unele Fecioare vor renunța la relații în care nu sunt fericite, iar altele își vor întâlni sufletul-pereche.

Nativii din zodia fecioară sunt meticuloși, orientați spre detalii. În acest sens nimic nu le scapă din vedere. Cei născuți în această perioadă sunt cunoscuți pentru inteligența și loialitatea de care dau dovadă, alături de răbdare, gândire analitică, seriozitate și disciplină. În mod obișnuit fecioarele sunt percepute ca fiind persoane timide și introvertite, dar sunt de asemenea și firi independente, care știu să se auto motiveze pentru a-și face treaba. Între caracteristicile negative ale fecioarei regăsim neliniștea (un nativ din zodia fecioarei nu va sta în loc până când termină ce are de făcut), scepticismul, inflexibilitatea și tendința de a procrastina (pentru că își setează standarde prea înalte). Fecioarele sunt atrase de stimularea intelectuală, fapte clare, planuri făcute înainte și un simț de stabilitate. Le place să aibă detalii despre tot ce fac, să aducă ordine în haos și să facă liste.

Te-ar mai interesa: Primele cuvinte ale Ecaterinei, fetița preotului N...

Cititi previziunile lunii septembrie pentru toate zodiile: AICI

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private