miercuri, martie 29, 2023

AstraZeneca. Încă 41 de persoane, vaccinate cu AstraZeneca, au dezvoltat cheaguri de sânge și au murit, potrivit unui anunț al autorității de reglementare a medicamentelor din Marea Britanie.  Apreciind totuși că beneficiile continuă să depășească riscurile pentru majoritatea oamenilor, relatează Reuters.

Într-o actualizare săptămânală a efectelor secundare ale vaccinurilor COVID-19, Agenția de reglementare a medicamentelor și produselor medicale (MHRA) a anunțat 209 de cheaguri după vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca, comparativ cu 168 raportate săptămâna trecută.

Te-ar mai interesa: Traumatizant! O femeie a ajuns pe masa de operații...

Au existat 41 de decese în urma formării cheagurilor în Marea Britanie, a spus MHRA, cu nouă noi cazuri față de săptămâna trecută.

În Marea Britanie au fost administrate aproximativ 22 de milioane de prime doze de vaccin AstraZeneca. Au fost raportate patru cazuri de cheaguri după a doua doză, dar MHRA nu a spus rapeluri au fost efectuate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private